IMOLA – gokarty w Piasecznie | 22 września
Tez dziekuje za spotkanie
Efekty diety zaprezentuje jednak nastepnym razem 
krzynio323f napisał(a):Hmm co jest ten wynik jest mój
"POS 4 Name Kart 04 Car 04 "Krzynio" RENGNR 04 BESTLAP 19.760 TOTALTIME 7:08.570 LAPS 8"
Wiec albo Ci się "7" z "1" pomyliła
PS. Według wygruku, który mam jechałeś z: Kubutek, " ? Jerry-Goście", "Krzysiek-Basia".
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
no i my dotarliśmy cało i zdrowo, syndrom imoli całe szczęście i tym razem nie zadziałał
dziękujemy za spotkanie, miło było spotkać krzynia i basie (obydwie
) no i oczywiście całą resztę ekipy
wrr, tak oszczędzałam moje 19 – sto letnie pazurki i odmówiłam sobie szaleństw,a w sobotę przy polerce brzyduli połamałam je w p...du
mił było również zajrzeć do mcdonalda, on chyba jednak co jakiś czas będzie gościł na naszych spotkaniach
m4rcin, zdjęcia jak zwykle gitarka, teraz tylko jeszcze niech reszta wrzuca swoje
buziaki

dziękujemy za spotkanie, miło było spotkać krzynia i basie (obydwie
wrr, tak oszczędzałam moje 19 – sto letnie pazurki i odmówiłam sobie szaleństw,a w sobotę przy polerce brzyduli połamałam je w p...du
mił było również zajrzeć do mcdonalda, on chyba jednak co jakiś czas będzie gościł na naszych spotkaniach

m4rcin, zdjęcia jak zwykle gitarka, teraz tylko jeszcze niech reszta wrzuca swoje
buziaki

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
m4rcin napisał(a):albo miałeś kilka przejazdów, z których nie mam kartki..
Nom drugi raz jechaliśmy i czas 19,19 był gokartu nr 3 ale nie ważne i tak te gokarty sa jakieś pokręcone i stwierdzam że to PADAKI i nie warto tam drugi raz jechać.
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
mbmaster napisał(a):Ja tez obsluga tez [tiiit]... myslalem e tej niemocie za lada dopierd...
Nastepny raz albo bemowo albo blue city albo fort wola
Dokładnie NIGDY W ŻYCIU! Dawno nie spotkałam się z takim chamstwem i dawno się tak nie wk***m
-
Gość
Olcia napisał(a):Dokładnie NIGDY W ŻYCIU! Dawno nie spotkałam się z takim chamstwem i dawno się tak nie wk***m
mbmaster napisał(a):Ja tez obsluga tez [tiiit]... myslalem e tej niemocie za lada dopierd...
Nastepny raz albo bemowo albo blue city albo fort wola
a bylo mowione ze nie bedziemy jechac na IMOLE tylko w jakies inne miejsce...
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Olcia napisał(a):No było ale... co z tego jak dużo osób chciało tam jechać
heh powiedzmy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Olcia napisał(a):Ty też byłes hehe
to nic nie zmienia
To i ja dorzuce swoje 3 grosze (bo biedny student jestem
).
Kiedyś jak byliśmy na IMOLi było bardzo fajnie. Dużo ludzi, wesoło, nawet na obsługę nie można było narzekać. Jednym słowem porządek. Dlatego właśnie ja chciałem jechać.
Niestety teraz jakieś dziwne zasady u nich panują. Niby mamy rezerwację, a tu jakaś obca grupa się wpycha między nas. Poza tym z mojego gokarta lała się benzyna na tor, co jakiś czas komuś urywało się koło, MARRUDa gokard dostawał czkawki, w kasie nie mieli drobnych... hmm... to może akurat mi się podobało bo zarobiłem 2zł
W każdym razie, dla mnie teraz jest mała porażka, chociaż jakby nie patrzeć, podobało mi się (niekoniecznie dlatego, że zająłem 2 miejsce
).
Suma sumarum następnym razem lepiej wybrać się w inne miejsce. Gdzieś bliżej.
Kiedyś jak byliśmy na IMOLi było bardzo fajnie. Dużo ludzi, wesoło, nawet na obsługę nie można było narzekać. Jednym słowem porządek. Dlatego właśnie ja chciałem jechać.
Niestety teraz jakieś dziwne zasady u nich panują. Niby mamy rezerwację, a tu jakaś obca grupa się wpycha między nas. Poza tym z mojego gokarta lała się benzyna na tor, co jakiś czas komuś urywało się koło, MARRUDa gokard dostawał czkawki, w kasie nie mieli drobnych... hmm... to może akurat mi się podobało bo zarobiłem 2zł
Suma sumarum następnym razem lepiej wybrać się w inne miejsce. Gdzieś bliżej.
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
m4rcin napisał(a):Mi właśnie całokształt się podobał – m.in. testowanie "rękawa" Globy`ego Pozdro. dla marcinkoskyego
m4rcin ale nie pojechalismy na IMOLE testowac nowy nabytek GLOBYego tylkp po to zeby polatac gokardami (jazda autem GLOBYEGO to tylko taki maly BONUS
mbmaster napisał(a):Krzynio masz 2 miejsce znalazlem twoj czas 19.130

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM