POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
Michallus napisał(a):Którędy lepiej jechać ?
Trasa numer 1 – ja nią zawsze jeżdże z uwagi na mniejszy ruch i nie najgorszą jakość jezdni
Trasa numer 2 – od bydgoszczy bardzo fajna droga, ale do jest mniej ciekawie – poza tym drogowskazy tędy kierują, a co za tym idzie większy ruch jest na tej trasie
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Więc i ja jeśli mój przełożony nie wymyśli mi żadnej roboty stawie się w Kąkolewie. Więc na 90 % będę a jak już będę to pisze się na nocną impreze. Kawałek podłogi u Winetou już mam zarezerwowane więc tylko czas żeby pozwolił.
V-max: 210 km/h – 28.07.2008 (626 GE)
w zwiazku z tym ze moj wyjazd w gory juz sie odbyl na90% zjawie sie w kakolewie
- Od: 4 sty 2006, 10:43
- Auto: MX-3 1,6 16v DOHC
Zastanawiam się nad tym w jakiej knajpie rezerwować miejsca – mam 3 pomysły:
1. Caramba --> knajpa 2 poziomowa – na górze się siedzi i pije piwo, na dole się tańczy – muzyka... jak to na dyskotekach
2. Zakręcona bila --> klub bilardowy – [tiiit] klimat, miła atmosfera, możliwość pogrania w bilarda, do tego kanapy na których można usiąść i pogadać – piwo 6 zł minimum, stolik 15zł za godzine niestety
3. Proletariat ---> knajpa zrobiona na styl komunistyczny, ulubione miejsce upijania się Piotrka i moje, dobre piwo, ciekawy wystrój i zagrychy np. w postaci kiszonego ogórka albo śledzika
Proszę o opinie – może Bimbak albo SimoneuS zrobi ankietę?
1. Caramba --> knajpa 2 poziomowa – na górze się siedzi i pije piwo, na dole się tańczy – muzyka... jak to na dyskotekach
2. Zakręcona bila --> klub bilardowy – [tiiit] klimat, miła atmosfera, możliwość pogrania w bilarda, do tego kanapy na których można usiąść i pogadać – piwo 6 zł minimum, stolik 15zł za godzine niestety
3. Proletariat ---> knajpa zrobiona na styl komunistyczny, ulubione miejsce upijania się Piotrka i moje, dobre piwo, ciekawy wystrój i zagrychy np. w postaci kiszonego ogórka albo śledzika
Proszę o opinie – może Bimbak albo SimoneuS zrobi ankietę?
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Mały komentarz
Coś ode mnie:
4. Oranżada – sympatyczny klubik, mnóstwo miejsca, parkiet (muzyka – jak się trafi), duże piwo 7 zł, wściekły pies 5 lub 6 (nigdy nie mogę zapamiętać
)
– taka sobie knajpa ale taniaWinetou napisał(a):1. Caramba -->
– super klimat, i wszystko tak jak napisałeś WinetouWinetou napisał(a):2. Zakręcona bila
– hmmm, jeszcze tam nie byłem ale słyszałem, że jest git (obstawiam za tym)Winetou napisał(a):3. Proletariat
Coś ode mnie:
4. Oranżada – sympatyczny klubik, mnóstwo miejsca, parkiet (muzyka – jak się trafi), duże piwo 7 zł, wściekły pies 5 lub 6 (nigdy nie mogę zapamiętać
MEV – zalatwiaj jakos z rodzicami – jesli chcesz to moge podjechac do Pily i dac (moze nie glowe) ze calego przywioze z powrotem....bez kasy oczywiscie
Pisze sie na balety.....no i spiwor zabieram ze soba:p

Pisze sie na balety.....no i spiwor zabieram ze soba:p
- Od: 25 paź 2003, 18:03
- Auto: 626 GF 2.0i '98 – PIEKNA!!
Spróbuję, jutro jeszcze na spokojnie pogadam. Może się uda to jakoś załatwić.
A jak byśmy jechali wkońcu? Z Michallusem i Operatorem czy sami?
Muszę im jak najwięcej informacji przedstawic
Oczywiście wiadomo, ze tylko nocleg i nic wiecej, zadnych imprez...
A jak byśmy jechali wkońcu? Z Michallusem i Operatorem czy sami?
Muszę im jak najwięcej informacji przedstawic
Oczywiście wiadomo, ze tylko nocleg i nic wiecej, zadnych imprez...

f*ck