Panowie mam pare pytań. Niestety nie mam instrukcji serwisowej
Pytania:
1. Znalazłem pod siedzeniami (kierowcy + pasażera) dosłownie centralnie jakieś kostki (cholera nie podlaczone) przewód idzie do zatrzasku (hahaha...zapomnialem jak to sie nazywa wachowo
2. Jak mozna sprawdzić elektryke ABS ? Gdzie jest przekaźnik od ABS i sterownik (komputer) ABS i czy można go jakoś sprawdzić ?
3. Z prawej strony (od pasażera) znalazłem pod listwą maskującą (praiwe przy progach tylko troche wyżej) jakąś zupelnie wolną niepodlaczoną kostke. Co to jest ? Bo nie wiem czy mam sie wkurzać na poprzedniego wlasciciela ze cos poodlaczal.
Tak wiem, ze z tym pytaniem najlepiej jakbym zdjecie zrobil...ale przepraszam nie mam dzisiaj aparatu.
4. Czy ktos z was wie jak i czym uszczelnic "troszke" nieszczelny układ wydechowy. Koncowka i srodek w sumie cale i dobre sa ale od silnika bezposrednio co wychodza to niestety przytarłem ostro o glebe i zdarte troche z mojej winy oczywiscie bo nie zauwazylem dziur a samochod niski.
Dziekuje serdecznie za ewentualne odpowiedzi.....jakos lakonicznie wyszło ostatnie pytanie
Pozdrawiam forumowiczów i AUTO JAKSE rzecz jasna :d Wspaniały człowiek i jego wspaniała SUPER drużyna