Nasze rekordy :)
ups
ale i tak miałem rację 
Waluś napisał(a):Mi wyszło 8.33 ale prędkość fakt męka
to chyba na holu za nemim heheheh
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
z Nemim to musisz nemiego pytać,bo mi z nim by wyszło jakiś hmmm 1 l/100 Km, bopare razy odpaliłem po drodze 

Nissan Sunny B12 coupe 1.6 12v 200 km/h buda zamknieta
Honda Accord 2.0 16v 115KM 200km/h
Audi a4 1.8T 215km/h z rozwalonym silnikiem
Honda Accord 2.0 16v 136KM 215 km/h
Lancia Kappa 2.0 20v 155KM 225 km/h
Mazda 626 Coupe 2.2 210 km/h
Honda Accord 2.0 16v 115KM 200km/h
Audi a4 1.8T 215km/h z rozwalonym silnikiem
Honda Accord 2.0 16v 136KM 215 km/h
Lancia Kappa 2.0 20v 155KM 225 km/h
Mazda 626 Coupe 2.2 210 km/h
moj Focus 1,6 poleciał 195 kmh w 3 osoby ale juz nie chcial więcej 
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
Riki napisał(a):BENY626 napisał(a):dociagnalem do 210kmph i gdyby nie noc i to, ze ktos przedemna zechcial jechac lewym 130kmph poszla by wiecej.
Hmm sporo jak na 1.8BENY626 Ty masz 90KM??
jesli to bylo u naszych zachodnich sasiadow to czemu nie... inne drogi i paliwo o niebo lepszej jakosci.. tam sie nie zastanawiaja czy leja do baku 85 oktanów

Nie przesadzajcie – jakoś paliw znacząco się poprawiła w ciągu ostatnich 6 miesięcy, przynajmniej w moim rejonie 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
na niemieckim paliwie, owszem, tankowane na Agipie
Na Niemieckich drogach poszla mi 200kmph, ale wtedy swiezo dopiero w niej siedzialem. 210kmph wycisnalem na autostradzie u nas (wracajac z niemiec) miedzy wroclawiem, a katowicami. Bardzo dobra droga (z odblaskami). I mowie, ze poszla by wiecej, ale juz nie bylo jak ciagnac.
Czy to duzo na 1,8 to nie wiem. do 180 dochodzi ochoczo. Do 200 dochodzi juz pooooowolutku. 210 jeszcze wolniej, ale nie czulem, ze to kres Madzi
215 da rade, moze nawet wiecej. Jesli bede wybieral sie w taka podroz to nie zapomne zabrac cyfrowki 
Na Niemieckich drogach poszla mi 200kmph, ale wtedy swiezo dopiero w niej siedzialem. 210kmph wycisnalem na autostradzie u nas (wracajac z niemiec) miedzy wroclawiem, a katowicami. Bardzo dobra droga (z odblaskami). I mowie, ze poszla by wiecej, ale juz nie bylo jak ciagnac.
Czy to duzo na 1,8 to nie wiem. do 180 dochodzi ochoczo. Do 200 dochodzi juz pooooowolutku. 210 jeszcze wolniej, ale nie czulem, ze to kres Madzi

- Od: 14 wrz 2006, 08:34
- Auto: Mazda 626 GE Liftback 1840 '94
BENY626 napisał(a):do 180 dochodzi ochoczo
90km do 180 ochoczo??

opony 185 14" Michalinki.
Sluchaj, nie mam w zwyczaju sie przechwalac, ani zmyslac. Nie jestem mlodzikiem, ktorego to rajcuje. Za stary na to jestem.
Piszac, ze ochoczo dochodzi do 180 mam na mysli fakt, ze w miare plynnie auto przyspiesza do tej predkosci. Nie wiem, jak jest w MXach. Wczesniej jesdzilem Polo, wiec sam popatrz do czego mam porownanie. BTW Z tego co mi wiadomo – to mam 105KM nie 90. A czy mi licznik zawyza? – nie wiem. Auto mam od tygodnia i nie porownywalem z nikim, a i dzipiesa nie mam. Mozna zweryfikowac na jakims zlocie
PS – jechalem sam, pustym autem (co tez ma znaczenie). I nie powiedzialem, ze jechalem 215, a 210. Ale mysle, ze poszla by jeszcze nieco szybciej, jakby miala miejsce.
Sluchaj, nie mam w zwyczaju sie przechwalac, ani zmyslac. Nie jestem mlodzikiem, ktorego to rajcuje. Za stary na to jestem.
Piszac, ze ochoczo dochodzi do 180 mam na mysli fakt, ze w miare plynnie auto przyspiesza do tej predkosci. Nie wiem, jak jest w MXach. Wczesniej jesdzilem Polo, wiec sam popatrz do czego mam porownanie. BTW Z tego co mi wiadomo – to mam 105KM nie 90. A czy mi licznik zawyza? – nie wiem. Auto mam od tygodnia i nie porownywalem z nikim, a i dzipiesa nie mam. Mozna zweryfikowac na jakims zlocie
PS – jechalem sam, pustym autem (co tez ma znaczenie). I nie powiedzialem, ze jechalem 215, a 210. Ale mysle, ze poszla by jeszcze nieco szybciej, jakby miala miejsce.
- Od: 14 wrz 2006, 08:34
- Auto: Mazda 626 GE Liftback 1840 '94