Ślubna kolumna – zapraszamy! WARSZAWA, SOBOTA, obecność obowiązkowa
1, 2
Kochani,
w związku z tym, że już za kilka dni kolejny facet traci głowę (i nie tylko) dla niewiasty prosiłabym o wpisanie się chętnych na kolumnę dla nich. Czynię to ja, ponieważ sama doświadczyłam ślubnej kolumny klubowej i wierzcie mi, że jest to przeżycie nie do zapomnienia, a emocje jakie jemu towarzyszą, zostają na zawsze w głębi serca. Dla przypomnienia ich ślub jest 16.09 o godz. 17.00 w Legionowie. Myślę, że najlepiej by było gdyby kolumna była (jak w naszym przypadku) już od samego domu, ale jeszcze w tej kwestii upewnię się i dam znać.
w związku z tym, że już za kilka dni kolejny facet traci głowę (i nie tylko) dla niewiasty prosiłabym o wpisanie się chętnych na kolumnę dla nich. Czynię to ja, ponieważ sama doświadczyłam ślubnej kolumny klubowej i wierzcie mi, że jest to przeżycie nie do zapomnienia, a emocje jakie jemu towarzyszą, zostają na zawsze w głębi serca. Dla przypomnienia ich ślub jest 16.09 o godz. 17.00 w Legionowie. Myślę, że najlepiej by było gdyby kolumna była (jak w naszym przypadku) już od samego domu, ale jeszcze w tej kwestii upewnię się i dam znać.

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
aha i jeszcze jedno, piszcie proszę na pw

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Violetka napisał(a):sama doświadczyłam ślubnej kolumny klubowej i wierzcie mi, że jest to przeżycie nie do zapomnienia, a emocje jakie jemu towarzyszą, zostają na zawsze w głębi serca.
przyznaję całkowitą rację. Nie da się opisać emocji jakie towarzyszą podczas przejazdu kolumny z dzwiękiem klaksonów przez całą drogę
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
Z wielką chęcią bym pojechał eskortować tak zacną parę ale niestety mam już na 16-ego ustawionych kilka bardzo ważnych spraw 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
a ja do 17:00 pracuje na Gocławiu 
ok, w takim razie propozycja moja jest następująca
spotkamy się na stacji BP na ul. modlińskiej (po prawej stronie jadąc w stronę legionowa za Auchan) o godz. 15.30 i pojedziemy pod dom panny młodej (ul.Polna 29 Legionowo) skąd razem z nimi pojedziemy do Kościoła ul. ks. Józefa Schabowskiego 2 w Legionowie
co Wy na to?
spotkamy się na stacji BP na ul. modlińskiej (po prawej stronie jadąc w stronę legionowa za Auchan) o godz. 15.30 i pojedziemy pod dom panny młodej (ul.Polna 29 Legionowo) skąd razem z nimi pojedziemy do Kościoła ul. ks. Józefa Schabowskiego 2 w Legionowie
co Wy na to?

ja postaram się podjechać właśnie pod dom Słoneczka, ale nie wiem czy mi się uda. Na 100% będę na ślubie. do zobaczenia jutro!
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
Moge sie lekko spoznic, bo o 15 dopiero koncze cwiczenia na uczelni, ale pewnie Violu wzielas poprawke na spoznialskich?
Najlepiej wywiescie transparent "TO TU" bo znajac zycie przejade ta stacje.... 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Malutka napisał(a):Najlepiej wywiescie transparent "TO TU" bo znajac zycie przejade ta stacje...
nie d sie jej niezauwazyc:] jak zjedziesz z torunskiej mijajac auchan po prawej stronie, to BP jest za pierwszymi swiatlami (po prawej stronie – bo sa po obu stronach – po lewej z mcdonaldem
Ja niedojade bo do 17 pracuje, Wszystkiego Najlepszego Młodej Parze na nowej drodze życia!!
Cholercia
jak idiota sie spoznilem pod dom panny młodej (byłem 16:40) i nikogo nie było. Nie wiedziałem gdzie kościl, wiec pojechalem do domu :/ Ale ze mnie pała...
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Ja też jestem już w domku. Panna Młoda wyglądała prześlicznie, Panstasio super tańczył... Wesele było bardzo udane!
Życzę Wam aby Wasze życie było pełne dobrych chwil i żebyście dużo rozmawiali bo to najważniejsze!!
Dzięki za super zabawę!
Życzę Wam aby Wasze życie było pełne dobrych chwil i żebyście dużo rozmawiali bo to najważniejsze!!
Dzięki za super zabawę!
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
Xionc, szkoda, że nie zdążyłeś, bo kolumna eskortujaca w przeważającej mierze składała się z kobiet Mazdaspeed, na którym to tle wyróżniał się Overkill, jako jedyny mężczyzna za kółkiem
Fajnie było, pozdrawiamy Parę Młodą i ekipę z kolumny ślubnej
madalena & Hawkins
Fajnie było, pozdrawiamy Parę Młodą i ekipę z kolumny ślubnej
madalena & Hawkins
- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
1, 2