Chmielaki Krasnostawskie – propozycja spotkania regionu lubelskiego

Postprzez Bandyta » 4 wrz 2006, 12:57

Bartheez napisał(a):Witam
Tak jak pisalem wczesniej bede tylko ustalcie miejsce spotkania :| a potam bedzie mozna przejechac do kuzynow Kamilka & Luki bo tak to bedziemy szukali sie po calym krasnymstawie.
Pozdrawiam

Mysle ze sie spotkamy wszyscy na stacji cpn w Krasnystawie ktora jest na glownej trasie Lublin Zamosc, i pojedziemy wjedno miejsce parkingowe gdzie powinno byc miejse... opczailem je i juz od 2 lat tam parkuje i to jest pod sama imprezka pod blokiem (chyba ze zostajecie na noc to wtedy tam troszke strach stawiac zeby nierozjebali i wtedy to sie stanie na podworku u mojej rodzinki) i tam sprobujemy a jak nie to skoczymy do rodzinki na podwurko tylko mam nadzieje ze tam neibedzie z 20 madzi bo sie niepomiescimy i drugi motyw ze trzeba bedzie przejsc z 3-4km bo to gdzies tyle od centrum :| ale to sie jeszcze dogadamy i damy rade :) a z Twoich stron Barthezz to sam jedziesz czy dolancza jeszcze jacys kompanowie??
Forumowicz

Od: 11 lip 2006, 08:50
Auto: BMW E46 320i

Postprzez august626 » 4 wrz 2006, 21:15

JimmyK napisał(a):Dzięki za info, ale ja niestety odpadam :( .
Właśnie wróciłem z wakacjowania i mam za dużo na głowie...

Maybe next time ;).

Ale sceny robisz , dasz rade
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 11:15
Auto: MAZDA626GE 96r1.8 & GF 00r.SRI

Postprzez Gość » 5 wrz 2006, 21:47

Tez sie wybieram na chmielaki tylko niestety autobusem :(( bo ostanio m isie autko popsulo ;((( co za bol... no ale nie moge przeoczyc tak swietnej zabawy i piweczka oczywiscie :) pozdro
Gość

Postprzez Bandyta » 5 wrz 2006, 23:25

Chmielaki juz coraz blizej wiec moze ustalmy liste kto jedzie... I Nemi by to wrzucil na pierwsza strone i miejsce oraz godzine spotkania... Ja tak myslalem zeby sie spotkac w Lbn pod McDonaldem kolo makro o godz.10 w sobote, co wy na to?? Pasuje wam taka opcja?? Wiec ludziska deklarujcie sie, ja sie juz pisze na bank wiec moge byc juz wpisany na taka liste :D
Forumowicz

Postprzez Bartheez » 6 wrz 2006, 18:57

Witam
Ja niestety w sobote bede wieczorem dopiero wolny wiec chyba odpadne <killer> niestety.
A wiec moge tylko zyczyc udanej zabawy i bolu glowy na drugi dzien :)
Jakby sie cos zmienilo to dam jeszcze znac
Pozdrawiam !!
Forumowicz

Od: 16 mar 2006, 20:56
Auto: 323F(BG) 1.6i 8v,1991

Postprzez Grzesiek mx3 » 8 wrz 2006, 15:19

hej ja niestety odpadam jutro!! dzis własie moja Madzia padła!!!!!Przegub do wymiany!! wiec szkoda a mogło byc naprawde oki miłej zabawy i zimnego piwka!!:>
Forumowicz

Od: 7 sie 2006, 12:19
Auto: Mazda Mx3 1.8 V6 24v BG 93

Postprzez Bandyta » 8 wrz 2006, 15:43

To jak ktos wogule jedzie z okolic Lublina na te chmielaki... bo jak nie to ja odrazu prosto ze Swidnika wale do Krasnegostawu i niebede sie wracal do Lublin na darmo... Wiec dajcie znac dzis :)
Forumowicz

Postprzez Bandyta » 9 wrz 2006, 13:38

No i widze ze kazdy sie wykruszyl.... :( ale ja i tak jade wlasnie wyjezdzam... wiec jakby ktos mial ochote i zobaczy czerwona efke to niech sie dolacza na chmielakowanie :D
Forumowicz

Postprzez Grzesiek mx3 » 10 wrz 2006, 21:14

widze Łuki ze sam poleciałes na chmielaki!!a szkoda widzisz ja bym pojechał ale jak pech to pech moze 16-17 sie spotkamy wszyscy narx!!! <faja> :]
Forumowicz

Od: 7 sie 2006, 12:19
Auto: Mazda Mx3 1.8 V6 24v BG 93

Postprzez Bandyta » 11 wrz 2006, 00:01

... No i po chmielakach... Tylko wam zostaje zalowac :P :P :P :P BYLO SUPER !!!! Wlasnie wszedlem do domu i jestem po eleganckich sztucznych ogniach i po eleganckim koncerciku KALWIego & REMIego bylo warto pojechac nawet samemu... w szczegolnosci dla tych Pan co tanczyly na parkiecie podczs ich koncertu... Chlopaki zalujcie <lol> . A teraz czas an powrot do zeczywstosci i jutro do roboty :( Ale mam nadzieje ze za rok wreszcie cos wyjdzie i pojedziemy wszyscy razem <jupi>
Pozdro
Forumowicz

Postprzez max » 11 wrz 2006, 19:18

Kamilka & Luki napisał(a):Tylko wam zostaje zalowac BYLO SUPER

ja niezaluje tez bylem :P niestety renowka a nie mazda :(

Kamilka & Luki napisał(a):bylo warto pojechac nawet samemu... w szczegolnosci dla tych Pan co tanczyly na parkiecie
i w PERELCE na balkonie :D
Forumowicz

Od: 16 lut 2006, 21:56
Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600

Postprzez Bandyta » 11 wrz 2006, 21:36

max napisał(a): i w PERELCE na balkonie :D

Masz racje... :D Niech zaluja :P
Forumowicz

Postprzez Bandyta » 15 wrz 2006, 18:14

Postanowilem wrzucic kilka fotek zeby zalowali Ci ktorych niebylo.... :) :P :) :P
Tylko niepatrzcie na date bo niezdozylem ustawic.... :)

Tak imprezka sie rozkrecala pod Namiotem Perly... calkiem fajnie tam bylo.... :D

Obrazek
Obrazek

Pozniej postanowilsimy sie przejechac a ze juz niebylismy wstanie prowadzic naszej madzi postanowilismy pojsc na samochodziki.... Troszke pod chmieleni niewyszlismy z najlepszego profila <lol>
Obrazek

Pozniej juz zrezygnowalismy z powrotu pod perle bo byl kawlaek drogi i spory scisk... wiec wypatrzylismy ze graja fajne dicho polo i postanowilismy tam sobie przycupnac... :)
Obrazek

Troszke sobie potancowalismy....
Obrazek

I wtedy wpadlem na genialny pomysl zeby was sciagnac mimo wszystko... jednak siedz byla przeciazona i niemoglem sie dodzwonic.... :(
Obrazek

Wiec imprezka trwala dalej... niektorzy niewytrzymali tempa... hahaha
Obrazek

A na koniec chmielakow pojawil sie Kalwi & Remi... Porobilem pare fotek ale troszke nieostre bo to juz bylo pozno i reka drzala wiec wybaczcie ale widac tancereczki a raczej ich zarysy... :) ale uwierzcie mi chlopaki jest czego zalowac ze tego neiwidzieliscie... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Byl jeszcze elgancki pokaz sztucnych ogni ale go filmowalem i niemialem jak fotek porobic....
Mam nadzieje ze za rok sie wreszcie zbierzemy razem i pojedziemy.... :D
Forumowicz