Ulotki klubowe | Chcesz wspomóc promocję – wejdź!
wczoraj na Tarchominie srebrny MX-6 WA XXXXX pod DH Tarchomin
Dziś ok godz. 12 zostawiłem za wycieraczką ulotke w czerwonej 323 BA na ul. czaplinieckiej przy sklepie Lemar – jak wrócilem do samochodu nawet widziałem jak kierowca czytał ulotke
Pozdrawiam !
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam !
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
przed moja Magda pod praca stoi zaparkowana bordowa 626GE na niemieckich blachach, nie omieszkalem wlozyc za wycieraczke ulotki:)
dzis w centrum kolo kina relax szara mazda 3 w sedanie dostala za wycieraczke:)
Dzis ulotke dostala biala 323 BG sedan pod moja praca na Fieldorfa:]
dzis dobry dzien na ulotki, wychodze w pracy na
patrze a za moja F stoi czarna 323F BJ rejestracja WF , no to co, kluczyki z kieszeni 2 sekundy i juz BJka ma ulotke za wycieraczka...
chyba zreszta klienci mojej firmy 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wczoraj ulotke dostala biala 323F bg pod lider price na tarchominie a wieczorem na spalarni Kubutek wreczyl osobiscie ulotke kierownikowi Xedosa 6 V6, ktorego 5minut pozniej objechalem 

a ja ostatnio wręczyłam naszą ulotkę panu fotografowi, który robił mi zdjęcie do paszportu 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
my z devilem wczoraj wręczyliśmy ulotkę pod Wola Parkiem Pani, która powoziła Kubutkową kaczuszką
miała kilka cech wspólnych więc w pierwszej chwili myśleliśmy, że to Kubutek, ale jak się okazało niestety to był ktoś inny
miała kilka cech wspólnych więc w pierwszej chwili myśleliśmy, że to Kubutek, ale jak się okazało niestety to był ktoś inny

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Dzisiaj zostawilem ulotke klubowa za wycieraczka Mazdy MX6 czerwonej z czarnym dachem (TUNING
) na numerach WPI ******
aaaa to bylo na Powazkowaskiej obok stacji ORLENU
aaaa to bylo na Powazkowaskiej obok stacji ORLENU
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
ja i dunia standardowo za wycieraczką ulokowałyśmy naszą ulotkę w czerwonej 323 bg ZDS.... zaparkowanej na ul. Barei 

Wczoraj centrum handlowe King Kross – srebrna 323f BA na PO xxxxx
dzisiaj stojac na swiatlach przy auchan na jagiellonskiej/modlinskiej dalem uloteczke kierownikowi czarnej MX3:)