rjry napisał(a):Proszę o jakieś kontrargumenty które mnie przekonają.![]()
Pzdr
1. ogólne zasady netykiety nakazują, aby najpierw przeszukać forum pod kątem interesującego daną osobę problemu i dopiero w braku podpowiedzi założyć nowy watek.
2. podobne zasady wprowadzają na naszym forum jego regulaminy.
3. jeśli nie podobają Ci się obowiazujące tu zasady, to bez żalu z naszej strony możesz wiecej forum nie odwiedzać. to Ty, korzystając z forum, masz dostosować się do reguł na nim panujących, a nie forum do Twoich "widzimisię" (przy okazji – uzupełnij profil).
4. dla założenia nowego wątku zamiast poszukania na forum kwestii wyjaśnionej już od a do z nie widzę innego uzasadnienia oprócz lenistwa. nie jesteś jedynym, który w aucie ma chłodnicę i jest ciekaw jak wymienić płyn. nie jest to ultra masakrycznie nietypowa na skalę co najmniej europejską sprawa, powinieneś więc skorzystać z porad, których już kiedyś komuś udzielono. chyba że wymagasz specjalnego traktowania. w tym wypadku sorry, no bonus.
5. nie dramatyzuj z przebijamniem się przez 100 wątków, skoro większość spraw wyjaśniana jest na max. 3-4 stronach i nie wymaga uzupełnienia.
6. na samym końcu przypominam, że forum utrzymywane jest z NASZYCH pieniędzy (składek klubowiczów) i zapychanie go poprzez powielanie takich samych, wielokrotnie omawianych kwestii nie musi nam się podobać.
7. a zatem, jeśli się nie podoba, to żegnamy. moderatorzy są tu żeby przypilnować przestrzegania zasad i utrzymania porządku na forum – porządku zakłócanego przez takich jak Ty. nie pyskuj, gdy zwraca Ci się uwagę, że zrobiłeś źle (ok – być może mogłem to zrobic w nieco mniej napastliwej formie, ale ruszyło mnie, gdy zobaczyłem dokładnie taki sam temat kilka postów pod Twoim).
howgh
adi, jacu, pozamiatajcie ten bajzel, pls.