Spotkanie w Desenzano Del Garda
hehe no w końcu jakieś zdjęcia
Wyjazd był [tiiit] tylko maździe się nie podobało.
Dziura w rurze wydechowej, skrzeczące [jakie?] zawieszenie (stabilizator, wahacze
, niewiem jeszcze co ) i świrujący na koniec wyprawy wskaźnik poziomu paliwa.
Poza tym padencja uraczyła nas średnim spalaniem na poziomie ok 6,5, dokładnie bedę wiedział jak odbiore paragony od Wientou (Tomek nie wyrzucaj ich
) i bez fochów dowiozła do domu. Ja jakoś na dniach zamieszcze mały filmik jako podsumowanie całego wyjazdu
Dla tych co nie byli. ŻAŁUJCIE!!!
PS: Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY

Wyjazd był [tiiit] tylko maździe się nie podobało.
Dziura w rurze wydechowej, skrzeczące [jakie?] zawieszenie (stabilizator, wahacze
, niewiem jeszcze co ) i świrujący na koniec wyprawy wskaźnik poziomu paliwa.
Poza tym padencja uraczyła nas średnim spalaniem na poziomie ok 6,5, dokładnie bedę wiedział jak odbiore paragony od Wientou (Tomek nie wyrzucaj ich
) i bez fochów dowiozła do domu. Ja jakoś na dniach zamieszcze mały filmik jako podsumowanie całego wyjazdu Dla tych co nie byli. ŻAŁUJCIE!!!
PS: Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Piotruś napisał(a):Boooomba chłopaki zazdroszczę Wam tego wypadu
Za rok Bydgoszczy nie podarujemy – jedziecie z nami i koniec
Loczek napisał(a):Jezu ale by się tam na rowerze dziarało.
Dopóki nie zobaczyłem dreptającego kolesia myślałem, że ich na góre samochodami zaworzą... – masakra
Bimbak napisał(a):padencja uraczyła nas średnim spalaniem na poziomie ok 6,5, dokładnie bedę wiedział jak odbiore paragony od Wientou (Tomek nie wyrzucaj ich )
Byliśmy bardzo miło zaskoczeni spalaniem, a o paragony nic się nie martw – czekają na Ciebie
Bimbak napisał(a):bez fochów dowiozła do domu
Fakt – dała radę dziewczyna
Bimbak napisał(a):Ja jakoś na dniach zamieszcze mały filmik jako podsumowanie całego wyjazdu
No ja myślę
Bimbak napisał(a):PS: Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY
hihi, lody były cudowne – nawet Kamila była zdowolona

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
kilka fotek z mojego telefonu:
Pocztówka z San Marino
Padencja przy naszym Sheratonie
od tego to lepsze są już tylko myśliwce – Mirabilandia
Nisko, niżej, Lowrider
u Benia na podwórku
Rzym – straszne zadupie

Pocztówka z San Marino
Padencja przy naszym Sheratonie
od tego to lepsze są już tylko myśliwce – Mirabilandia
Nisko, niżej, Lowrider
u Benia na podwórku
Rzym – straszne zadupie

Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):Rzym – straszne zadupie
Yeee, ale wycieczka!
Winetou napisał(a):I dotarliśmy do Italiano – przy okazji jeszcze raz wielkie dzięki za gościnę
Bimbak napisał(a):Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY![]()
![]()
Winetou napisał(a):hihi, lody były cudowne – nawet Kamila była zdowolona
...nie ma sprawy Tomki...i dla mnie to była przyjemność was gościć. W ten oto sposób poznałem osobiście pierwszych klubowiczów ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 11 wrz 2006, 22:24 przez Italiano, łącznie edytowano 1 raz
W oczekiwaniu na nowy podpis...
kopajt napisał(a):...Bibione
...kurcze byłem tam w 1999 roku – Oplem Vectrą 1.7 D (tylko 1 kierowca –> ja + jazda "na jeden raz", bez spania)
Dzisiaj odbył sie mini zlot w składzie Italiano i MazFarao na parkingu na autostradzie przy Desenzano.
Zlot trwał dobre dwie godziny w czasie których zostały wymienione poglądy italo-polsko-irlandzkie
. Dzięki MazFaro za kontakt
. Zapodam jedną moją fotke....jak MazFaro mi dośle swoje to wstawie.

. Dzięki MazFaro za kontakt 
Italiano napisał(a):Dzisiaj odbył sie mini zlot w składzie Italiano i MazFarao na parkingu na autostradzie przy Desenzano
Gratulacje
Pozdrowionka Italiano

- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Ale sknerus z Braciszka
Nic mnie nie powiedzial
Egoista jak nic
Nic mnie nie powiedzial
Egoista jak nic

- Od: 13 gru 2007, 22:13
- Auto: Calibra..2.0
Windstar 3.8
Upss...zanim byś dojechał to już było by po zlocie.
faraonka30...chciałem wyciągnąć twojego męża do siebie do domu. Ale złapał sie klamki i nie chciał puścić
.
faraonka30...chciałem wyciągnąć twojego męża do siebie do domu. Ale złapał sie klamki i nie chciał puścić
Italiano napisał(a):faraonka30...chciałem wyciągnąć twojego męża do siebie do domu. Ale złapał sie klamki i nie chciał puścić
No widzisz boi się o swoje"małe auto"
MazFarao pamietaj masz porobić fotki,niech zobacze te piekne strony chociaż na zdjęciach

- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)