Targi Auto Moto Show Katowice – zdjęcia i relacje od 2 strony – zapraszamy do oglądania!!!
Puhcio napisał(a):Ja będę na 80%, jeszcze nie wiem
ja już wiem na 100% , że my niestety nie dojedziemy
KosteK napisał(a):Jeśli jedziesz z nami na ślub
a co za tym idzie nie bedzie nas też w kolumnie ślubnej, szkoda bo sama wiem, że dla młodej pary kolumna klubowa to coś wspaniałego

pozdrawiam Was i do zobaczenia kiedy indziej

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):ja już wiem na 100% , że my niestety nie dojedziemy
To moje szane, ze będe spadają ...
Ale zobaczymy ...
Jeśli się zjawię to pod Go-sportem i proszę kogos o ride
Jeśli nie, to proszę o SMS'a to wpadę na targi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Pragnę poinformować iż w związku z dziwną polityką organizatora targów (zmiany uzgodnionych cen, zmiana miejsca ekspozycji z środkowej części spodka , gdzieś pod ścianę) zmuszeni jesteśmy wraz z kilkoma firmami zrezygnować w ostatniej chwili z udziału w imprezie...............
-
Gość
Puhcio napisał(a):Chyba o mnie zapomnieliście, ale już trudno język
Kto sie wybiera jutro ?
Przepraszaaaaam!!! Nic mnie nie usprawiedliwia
BTW Jakby coś jadę też jutro.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
Puhcio napisał(a):Nic się nie stałoI tak miałem co robić (tapetuję
)
Jutro jak czasu starczy, to się wybiore
Szczerze Puhcio to zabardzo nie masz czego żałować – autek było niewiele, już tych wartych zainteresowania było zaledwie kilka :/ Byliśmy tam z godzinke.
Sporo było caraudio, z części warsztatowej pamiętam że było dużo turbo

Mam nadzieję że jutro będzie ciekawiej niż dzisiaj, czekam na rajdówki i bolida F1
Kostek cały czas rozmyślał, że o czymś zapomniał, ale z takimi problemami, jakie mieliśmy po drodze...to mu się nie dziwię, że tracił głowę. Ale nie tylko dlatego
– stracił głowę dla pewnej prawie-hostessy, która miała niezłe...walory
A Brii upolował ich razem aparatem
I dlaczego? Dlaczego nie było Lamborghini Diablo? Czyżby dlatego, że stare? Cóż z tego? Żadne z prezentowanych dzisiaj "Lamborghiniów" nie dorównuje mu urodą i ech...nie mają w sobie takiego czegoś...choć i tak człowiek się "rozpływa" patrząc na nie
Pozdrawiam
Ps. Aha – tak, wiem, że to były premiery... zeby Więc diablo tam nie mogło być...ale jednak...
I dlaczego? Dlaczego nie było Lamborghini Diablo? Czyżby dlatego, że stare? Cóż z tego? Żadne z prezentowanych dzisiaj "Lamborghiniów" nie dorównuje mu urodą i ech...nie mają w sobie takiego czegoś...choć i tak człowiek się "rozpływa" patrząc na nie

Pozdrawiam
Ps. Aha – tak, wiem, że to były premiery... zeby Więc diablo tam nie mogło być...ale jednak...
Ostatnio edytowano 9 wrz 2006, 19:31 przez Makost, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 12 cze 2006, 13:51
- Auto: hipotetyczne...
Puhcio napisał(a):Co się stało ?Makost napisał(a):Kostek cały czas rozmyślał, że o czymś zapomniał, ale z takimi problemami, jakie mieliśmy po drodze
Najpierw na środku skrzyżowania w Katowicach, Mazda poprostu zgasła :/ po małym tuningu aparatu zapłonowego wszystko było ok. Natomiast w Bytomiu dobiłem w ziemie okolicami wydechu bliżej katalizatora i coś się chyba pokrzywiło/urwało – obadam w poniedziałek u kumpla na kanale.
ups widze ze to jednak było w spodku, a my z Diegiem chyba was gdzie indziej wysłalismy upsssssssss
Ale po zdjeciu od Sokool-a to mi sie odechciało jutro jechac
Ale po zdjeciu od Sokool-a to mi sie odechciało jutro jechac
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.