Tutaj się witamy
Witam wszystkich MazdoManiaków!!!!! Mieliście okazje poznać moją osobe w Rykach miałem przyjemność odczucia dzwona Farciarza na własnej skórze. Jestem bratem mX-MENA. Ekipa Bydgoska troszkę mnie juz zna. To własnie oni a w szególności mój braciszek zaraził mnie tą marką. Swojej madzi jeszcze nie mam ale wkrótce bedzie stała w garażu i będzie to Madzia 323F prawdopodobnie 1.8DOHC. Witam wszystkich jeszcze raz 
-
Gość
a ja nie pamietam jak trafilam na to forum (czasem pisze ja czasem maz:), mam nadzieje ze wybaczycie to podwojne pisanie, zreszta po tonie mozna sie zorientowac czy pisze kobitka czy facet (mam przynajmniej taka nadzieje)
mamy Cronosa w kolorze szampana:), teraz stoi w autojaksa a ja juz za moja mazda tesknie (czekajac na diagnoze)
to moje pierwsze autko i mam do niego sentyment bo wiozlo nas do slubu zanim jeszcze je kupilismy
mamy Cronosa w kolorze szampana:), teraz stoi w autojaksa a ja juz za moja mazda tesknie (czekajac na diagnoze)
to moje pierwsze autko i mam do niego sentyment bo wiozlo nas do slubu zanim jeszcze je kupilismy
-
Shady_Man
Czesc wszystkim
))
juz troszke jestem na forum choc jak zwykle malo sie odzywam
moje imie to Piotrek
obeznie student politechniki wroclawskiej, ktory zawiesil sie miedzy 2 a 3 rokiem:)
zamieszkaly w cetrali dowodzenia swiatem – we Wroclawiu
stan umyslu: podobno zdrowy, ale nigdy nic nie wiadomo
milosci zycia: Madzia i Ewcia
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25808 tu moje Madzie
stronke forum "wyguglałem"
i od razu polubilem
do klubu zamierzam jak najszybciej wstapic
za zgoda zarządu oczywiscie
pozdrawiam wszystkich
juz troszke jestem na forum choc jak zwykle malo sie odzywam
moje imie to Piotrek
obeznie student politechniki wroclawskiej, ktory zawiesil sie miedzy 2 a 3 rokiem:)
zamieszkaly w cetrali dowodzenia swiatem – we Wroclawiu
stan umyslu: podobno zdrowy, ale nigdy nic nie wiadomo
milosci zycia: Madzia i Ewcia
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25808 tu moje Madzie
stronke forum "wyguglałem"
do klubu zamierzam jak najszybciej wstapic
pozdrawiam wszystkich
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25808 moja Madzia 
- Od: 24 sie 2006, 22:06
- Auto: Mazda 626 GF 2.0l + lpg
Piotrek_wroc napisał(a):obeznie student politechniki wroclawskiej, ktory zawiesil sie miedzy 2 a 3 rokiem:)
zamieszkaly w cetrali dowodzenia swiatem – we Wroclawiu usmiech
buehhe to tak jak ja
ravo napisał(a):moze jeszcze wydzial elektroniki i telekomunikacji ?
ten sam budynek ale inna czesc
elektroniki mikrosystemow i fotoniki a kierunek eit
jakby cos 15 odwiedze budynek
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25808 moja Madzia 
- Od: 24 sie 2006, 22:06
- Auto: Mazda 626 GF 2.0l + lpg
Witam wszystkich
"Czytam Was" od jakiegos czasu.
A obecnie Mazda6
i mam nadzieje że ten uśmiech nie zniknie
Pozdrawiam wszystkich
Sharak
"Czytam Was" od jakiegos czasu.
A obecnie Mazda6
i mam nadzieje że ten uśmiech nie zniknie
Pozdrawiam wszystkich
Sharak
-
Gość
witam wszystkich
zagladam do was od niedawna bo wydalo mi sie fajne to forum i dosc ciekawe jak sie je glebiej poczyta
a zwazywszy na to ze tez mam madzie to trzeba zawitac do grona uzytkownikow
Pozdrawiam
zagladam do was od niedawna bo wydalo mi sie fajne to forum i dosc ciekawe jak sie je glebiej poczyta
Pozdrawiam

- Od: 5 wrz 2006, 16:15
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.
323F BJ 1.6 16V 01r.
Ja tez witam z kraju, steskniony za forum
Mala pamiatka z wakacji:

Witam wszystkich
)
Dołączyłem do nowego waszego grona posiadacza mazdeczek
Mam to autko od 2 tygodni i zakochałem się:P (miłość od pierwszego wejrzenia:) przeglądnąłem forum trochę i naprawdę jest na wysokim poziomie! Więc oby tak dalej i pozdrawiam wszystkich klubowiczów i forumowiczów!!
Dołączyłem do nowego waszego grona posiadacza mazdeczek
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
tomula18
Witam wszystkich,
Już niedługo nabywam swój pierwszy pojazd i celem jest właśnie Mazda, stąd moja obecność tutajże.
Już niedługo nabywam swój pierwszy pojazd i celem jest właśnie Mazda, stąd moja obecność tutajże.
-
Pizza
madalena napisał(a):No albo mi się zdaje, alboś wyszczuplał na tych saksach
Dla takich kobiet jak Ty...

PS. Uzytkowniku "madalena", prosze nie robic OT

Witam witam
Jestem nowicjuszem na tym forum a po weekendzie wysle zgloszenie. Widzialem ostatnio ładną madzie 323 z naklejkami mazdaspeed.pl. Zobaczyłem poczytałem i jestem.
Jeżdże 323 z 93r. To moja pierwsza Mazda. Zakochałem sie w tych samochodach. To jest to czego potrzebowałem!
Jestem nowicjuszem na tym forum a po weekendzie wysle zgloszenie. Widzialem ostatnio ładną madzie 323 z naklejkami mazdaspeed.pl. Zobaczyłem poczytałem i jestem.
Jeżdże 323 z 93r. To moja pierwsza Mazda. Zakochałem sie w tych samochodach. To jest to czego potrzebowałem!
MAZDA FOREVER
- Od: 8 wrz 2006, 14:44
- Auto: BG B3 16V 93r.
witam , tu chcialam powiedziec swoje "dziendobry" wszystkim wielbicielom mazdy ;–) moja drugą miłoscią jest 16 letnia mx-5 ... pozdrawiam
-
Gość
Gadu-gadu, po prostu musimy sie spotkac na zlocie 
Hej!
Witam wszystkich
Od roku jeżdżę 626GE, moja żona od niecałego (też roku) 323BF i mniej więcej od tego czasu bywam na forum. Do wczoraj jako podglądacz ale znudziło mi się juz bywanie niejako przez "dziurkę od klucza". Trochę już korzystałem z doświadczeń forumowiczów, z dobrym skutkiem zresztą ( dzięki!!!) I bardzo podoba mi się to zbiorowisko pasjonatów. Jakoś mimo dosyć już pożółkłej metryki nie pozbyłem sie uczuciowego traktowania swoich pojazdów a po Was widzę że chyba nie powinienem się tego wyzbywać:) To chyba taka recepta na "niezgredzienie";)
Pozdrwaiam wszystkich!!!!!
Witam wszystkich
Od roku jeżdżę 626GE, moja żona od niecałego (też roku) 323BF i mniej więcej od tego czasu bywam na forum. Do wczoraj jako podglądacz ale znudziło mi się juz bywanie niejako przez "dziurkę od klucza". Trochę już korzystałem z doświadczeń forumowiczów, z dobrym skutkiem zresztą ( dzięki!!!) I bardzo podoba mi się to zbiorowisko pasjonatów. Jakoś mimo dosyć już pożółkłej metryki nie pozbyłem sie uczuciowego traktowania swoich pojazdów a po Was widzę że chyba nie powinienem się tego wyzbywać:) To chyba taka recepta na "niezgredzienie";)
Pozdrwaiam wszystkich!!!!!
-
Astor111
Cześć
Od jakiegoś czasu tu wpadam ale się oficjalnie nie przedstawiłem a zatem Witam wszystkich na forum
Na stałe mieszkam w Belgii, mam przyjemnośc przemieszczać się Mazdą 6 to pierwsza mazda jaką posiadam poprzedno były Toyoty i Hondy
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich
Od jakiegoś czasu tu wpadam ale się oficjalnie nie przedstawiłem a zatem Witam wszystkich na forum
Na stałe mieszkam w Belgii, mam przyjemnośc przemieszczać się Mazdą 6 to pierwsza mazda jaką posiadam poprzedno były Toyoty i Hondy
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich
-
Gość