Dziś szczęśliwy odebrałem zamówione świece (4 szt.) do Wankla – NGK oczywiście (normalna cena około 200 zł sztuka, ja miałem za około 9% tej ceny – wyprzedaż w firmie, która kiedyś kupiła trochę tych świec, ale coś słabo się im sprzedają

www.mazdaspeed.pl
Piotruś napisał(a):Dziś szczęśliwy odebrałem zamówione świece (4 szt.) do Wankla – NGK oczywiście (normalna cena około 200 zł sztuka, ja miałem za około 9% tej ceny – wyprzedaż w firmie, która kiedyś kupiła trochę tych świec, ale coś słabo się im sprzedają
tatuś napisał(a):Miałeś niebywałe szczęście albo ktoś Cię wpuścił "w kanał". Sprzedaż o około 70% poniżej ceny zakupu ?
Coś mi tu nie pasuje. Nawet fiskus na to nie pozwala.Kupić komplet wart 800 zł za około 70 zetów. Cuda jakieś?
Jeśli jeszcze raz mnie wysypiesz do kosza bez wyjaśnienia to się obrażę i zmienię zdanie o Tobie.
Globy napisał(a):A bialy byl modny juz rok temu, tylko jeszcze wiekszosc forum o tym nie wiedziala W Japonii to wlasnie kolor dedykowany limuzynom, w USA zas chetnie wybierany przez klientow decydujacych sie na auta z wyzszej polki.
mX-MEN napisał(a):...przyjdzie expert Piotruś to sie wypowie
...dysponuje mocą 302KM która moża powiedzieć została usyskana z po zamontowaniu przelotowego układu wydechowego z Kwasówki, zamontowaniu filtra sportowego K&N,i podkręcenia lekko turbiny
Palkerson napisał(a):ahaja się nieznam na silnikach więc sie pytałem
Pozdrawiam
Piotruś napisał(a):spoko – silnik jest ten sam – różni się kolektorami no i oczywiście turbiną
Piotruś napisał(a):Pierwsza fotka to silnik 13B 150 PS (taki jak mój), druga to 13BT 200 PS
Janusz napisał(a):...na drugiej fotce pokazałeś tuningowany silnik 13B z dołożoną turbiną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości