Spotkanie sroda 20.00 6 IX 2006
Strona 1 z 1
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Fiveopac napisał(a):No i qpa, pracuje jutro do 22.00 :/ szlag by to trafil
...chcesz zwolnienie?
Niestety – odpadłem 
My z Marzeną idziemy na Zakończenie Lata w najbliższą Niedzielę do Myślęcinka
Fajnie byłoby, gdybyście dołączyli i wspólnie z nami posączyli browarki na Różopolu przy muzyczce live
Druga sprawa, nie wiem ilu wśród Was jest wielbicieli Czaenego Sportu: Za niedługo Grand Prix w Bydgoszczy! Bilety od 50 zł (dobre sektory od 80 zł) ale naprawdę naprawdę warto! Cała światowa elita żużlowa, no i walka Polaków o punkty. Świetna atmosfera, zero chamstwa – jak ktoś nigdy nie był. My z Marzeną oszywiście idziemy
Pozdrawiamy
Druga sprawa, nie wiem ilu wśród Was jest wielbicieli Czaenego Sportu: Za niedługo Grand Prix w Bydgoszczy! Bilety od 50 zł (dobre sektory od 80 zł) ale naprawdę naprawdę warto! Cała światowa elita żużlowa, no i walka Polaków o punkty. Świetna atmosfera, zero chamstwa – jak ktoś nigdy nie był. My z Marzeną oszywiście idziemy
Pozdrawiamy
Fiveopac napisał(a):Planuje sie wiekszy spęd ludzi, wiec moze byc calkiem wesolo. Co wy na to?
Byłem sam

sanders napisał(a):Fiveopac napisał(a):Planuje sie wiekszy spęd ludzi, wiec moze byc calkiem wesolo. Co wy na to?
Byłem sam
...pisałem do Ciebie na GG, że nie dam rady
Piotruś napisał(a):My z Marzeną idziemy na Zakończenie Lata w najbliższą Niedzielę do Myślęcinka Fajnie byłoby, gdybyście dołączyli i wspólnie z nami posączyli browarki na Różopolu przy muzyczce live
Niestey w ten weekend jade na impreze rodzinna do wawy.
sanders napisał(a):Byłem sam
To bys chociaz napisal jak bylo tudziez fotki wrzucil

Piotruś napisał(a):...pisałem do Ciebie na GG, że nie dam rady kiedy się jakoś spotykamy w końcu, bo zapomnieliśmy już jak wasze Sandersowe mordki wyglądają
Moze gokarty w przyszlym tygodniu? Np w sobote, wynajmniemy caly tor, moze zjedzie sei wiecej osob i rozegramy mistrzostwa mazdaspeed.pl , potem jak pogoda dopisze jakis drobny wypad na pasik i zarcie?
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Moze gokarty w przyszlym tygodniu? Np w sobote, wynajmniemy caly tor, moze zjedzie sei wiecej osob i rozegramy mistrzostwa mazdaspeed.pl , potem jak pogoda dopisze jakis drobny wypad na pasik i zarcie?
Bardzo dobry pomysl
Fiveopac napisał(a):No i qpa, pracuje jutro do 22.00 :/ szlag by to trafilominie mnie fajny spot, mam nadzieje ze ktos pstryknie kilka fotek i skrobnie drobna relacje.
Ja na Twoim miejscu złożyłbym wypowiedzenie i zwalniając sie przyjechał do UK popracowac (hehe), tutaj też sobie fotki popstrykasz
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Trzeba mieć kurna furę...a nie Fiata Uno....jednorazówki...buahaha. Zdziwiłem się jak Sanders dzwonił do mnie czy zjawię się na spotkaniu w Myślu...bo nie przypomonałem sobie bym pisał cokolwiek w tym temacie
.... na jakimkolwiek spocie pojawię się dopiero po zrobieniu furki...hehe.,...bo padzaczką którą obecnie dysponuję napewno się nie pojawię 

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
farciarz spoko farciarz pomylilem cie z karasiem ktory mial tez byc 

farciarz napisał(a):... na jakimkolwiek spocie pojawię się dopiero po zrobieniu furki...hehe.,...bo padzaczką którą obecnie dysponuję napewno się nie pojawię
eee tam gadasz, dobra jest
Strona 1 z 1