Spotkania MazdaSpeed w Krakowie

only mazda!
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
- Od: 15 lut 2005, 21:39
- Auto: Mazda 323f 1.6 16V
Mazda 6 2006 2.0 DOHC 147 km
only mazda!

only mazda!
włączyłem telefon rano o 6 w poniedzialek, dostałem smsa o niedzielnym spocie, ide do piwnicy uruchomic wehikuł czasu
napiszcie coście uradzili w sprawie spota pod koniec wrzesnia, możeby jakies ognisko zorganizować?gdzies pod strzechą?
i pozdrawiam nowe mazdowiczki i mazdowiczów
napiszcie coście uradzili w sprawie spota pod koniec wrzesnia, możeby jakies ognisko zorganizować?gdzies pod strzechą?
i pozdrawiam nowe mazdowiczki i mazdowiczów
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
newark napisał(a):Charakter minispotu ma na celu poznania nowych osób oraz organizacji spotu pod koniec września.
NewArK
I mam nadzieje ze aktualne spotkanko w weekendzik pod koniec wrzesnia
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
czesc, ustalenia takie: spot pod koniec wrzesnia nadal aktulany (30 IX), plan spotkania zalezy od ilosci chetnych no i oczywiscie od pogody (parking / grill / knajpa), luźna propozycja jest taka aby spotkać sie tydzień przed spotem w niedziele na MTK (~19stej, Rybitwy)
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
umówimy się koło 17-18 i pojedziemy na spocik MTK w niedzielę 17.09.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 23 sie 2006, 13:53
- Auto: mazda 323 f 1.8 16v
Witam wszystkich klubowiczów i posiadaczy najlepszych aut
Jestem tu nowy na forum i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323P.
Chętnie poznam posiadaczy tych autek z Krakowa i okolic.
Bardzo bym chciał pojawić się na takim spocie w Krakowie.
Mam jednak nadzieję, że informacja o konkretnym terminie pojawi się wcześniej niż ta wczorajsza
A co do miejsca spotkania, to może okolice starego lotniska w Czyżynach były by dobre?
Jest sporo miejsca na byłym pasie startowym po obydwu stronach ul. Stella Sawickiego.
Może dało by się też skorzystać z byłej zajezdni MPK (obok hangaru), gdzie obecnie organizowane są mini rajdy.
Jest też trochę miejsca po drugiej stronie Geant'a (także fragment lotniska, gdzie były pokazy lotnicze).
Jestem tu nowy na forum i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323P.
Chętnie poznam posiadaczy tych autek z Krakowa i okolic.
Bardzo bym chciał pojawić się na takim spocie w Krakowie.
Mam jednak nadzieję, że informacja o konkretnym terminie pojawi się wcześniej niż ta wczorajsza
A co do miejsca spotkania, to może okolice starego lotniska w Czyżynach były by dobre?
Jest sporo miejsca na byłym pasie startowym po obydwu stronach ul. Stella Sawickiego.
Może dało by się też skorzystać z byłej zajezdni MPK (obok hangaru), gdzie obecnie organizowane są mini rajdy.
Jest też trochę miejsca po drugiej stronie Geant'a (także fragment lotniska, gdzie były pokazy lotnicze).
- Od: 21 sie 2006, 15:20
- Auto: Mazda Xedos 9, 2.5 V6, LPG, 2001r.
Mazda MX6 2.5 V6 KLZE, 1995r.
Witaj PooHatek
wczorajsze spotaknie bylo moim pomyslem, bo: na spotkaniu ustalanym krotko ( jak wczoraj) są trzy samochody a na spocie ustalanym duzo wcześniej samochodów jest pięć
a wygląda to tak, ze wszyscy sie zglaszają ze chetnie przyjada, ale potem na miejscu okazuje sie zupelnie cos innego.
co do miejsca, to zawsze jest z tym problem, a jak juz ustalimy GDZIE, to i tak jest problem zeby tam trafić
a okolice lotniska sa dosc duze, proponuje wiec spotkać sie w miejscu co do ktorego nie bedzie wątpliwości gdzie ono jest. wczoraj spotkaliśmy sie na parkingu na ulicy Focha ( przy Błoniach) tuż przy rzeczce Rudawa (jadąc od alej , pod koniec Focha, parking po lewej stronie tuż przed mostkiem na Rudawie) i jest to miejsce dosc dobre, kazdy trafi.
wczorajsze spotaknie bylo moim pomyslem, bo: na spotkaniu ustalanym krotko ( jak wczoraj) są trzy samochody a na spocie ustalanym duzo wcześniej samochodów jest pięć
a wygląda to tak, ze wszyscy sie zglaszają ze chetnie przyjada, ale potem na miejscu okazuje sie zupelnie cos innego.
co do miejsca, to zawsze jest z tym problem, a jak juz ustalimy GDZIE, to i tak jest problem zeby tam trafić
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
czyli 17.09 godz. 17-18 na Rybitwach ( dokladnie gdzie?) kto będzie mogl to przyjedzie i przedyskutujemy plan zlociku w następnym tygodniu, może niech kazdy kto ma na to ochote przygotuje jakąs propozycję ( realną ). tak to ma być?
Sida, chyba będziesz musiala ogarnąc to kobiecą ręką
Sida, chyba będziesz musiala ogarnąc to kobiecą ręką
sida, dzieki za wiadomosc. Niestety za pozno sobie ja odczytalem wiec mini spot mnie ominal. Bardzo chetnie pojawie sie na spocie, jesli dojdzie do skutku, bo na poprzednim byly 3 autka razem z moim
. Bede sledzil w takim razie newsy na forum. Pozdrowionka
.
------------------------------------------------------------
- Od: 10 maja 2006, 01:00
- Auto: 323F GT BG '89 1.8 DOHC 136 hp
piotrek929 napisał(a): Sida, chyba będziesz musiala ogarnąc to kobiecą ręką
no chyba tak
najlepiej będzie się ustawić koło godz 17 w miejscu gdzie wszyscy trafią i razem pojechać na spocik MTK a stamtąd na rybitwy
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
najlepszym miejscem będzie chyba parking przy błoniach, tak jak napisał olek, wydaje mi się, ze tam wszyscy trafią 
potwierdzam że będe
newark napisał(a):jestem za :
Czyli termin spotu: 17-09-06
Godzina : 17:00
Miejsce: Parking przy ul.Focha
To kiedy robicie ten zlocik 17 wrzesnia czy 30 wrzesnia
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
mamy zamiar zrobic 17 i 30 września.
17 września chcemy ustalic plan spota na 30-go . Wiadomo jaka jest pogoda we wrześniu . Moze uda nam sie zrobic 30-go września grilla.Potem przejazd na czyzyny na lotnisko.Myślimy jeszcze nad innymi atrakcjami ( moze gokarty ).
Problemem jak zawsze moze byc z ilością osób które sie zaoferują na przyjazd na spota.
Pozdrowienia
NewArK
17 września chcemy ustalic plan spota na 30-go . Wiadomo jaka jest pogoda we wrześniu . Moze uda nam sie zrobic 30-go września grilla.Potem przejazd na czyzyny na lotnisko.Myślimy jeszcze nad innymi atrakcjami ( moze gokarty ).
Problemem jak zawsze moze byc z ilością osób które sie zaoferują na przyjazd na spota.
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
newark napisał(a):Dziś minispot na parkingu na ul.Focha (przy bloniach za mostkiem na rudawie) o godzinie 16:00.
Bedzie Olek ,Sida i ja .
Charakter minispotu ma na celu poznania nowych osób oraz organizacji spotu pod koniec września.
Zapraszamy wszystkie osoby chętne do wzięcia udziału w spotach w krakowie.
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 6 mar 2006, 20:40
- Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna