Witam,
potrzebuje wymienic cały tłumik końcowy juz kilka razy byl spawany i wyglada teraz jak sito... a dodatkowo oderwał mi sie teraz od tłumika srodkowego na laczeniu :/
gdzie mozna nabyc jakis zamiennik ? bo oryginalny kosztuje ok 350 pln...
prosilbym o jakies namiary najlepiej warszawa i okolice...
troche glosno chodzi auto ale jeszcze da sie jakos wytrzymac, czy jazda bez tłumika końcowego poza efektami dzwiękowymi nie spowoduje jakiejś większej awarii ?
pozdrawiam
Dethar
Tłumik końcowy
Strona 1 z 1
Dethar napisał(a):czy jazda bez tłumika końcowego poza efektami dzwiękowymi nie spowoduje jakiejś większej awarii ?
do tej pory wydawało mi sie, że nie. Ale dzien pożniej jak urwała mi się rura to autko staneło i juz 2 magików nie wie o co chodzi i co to jest:(
- Od: 21 kwi 2005, 19:49
- Auto: Seat Toledo 2.0TDI `07
Brylant ale autko padlo gdy urwal Tobie sie tlumik koncowy? ja juz tak jezdze miesiac i poza efektami dzwiekowymi auto ma chyba nawet wiekszego kopa hehe chyba ze to ten dzwiek daje efekty dzieki ktorym wydaje mi sie ze auto ma wiekszego kopa
ale musze cos zrobic bo na trasie to mozna zwariowac od tego buczenia :/
Simo a ten tlumik Ultera gdzie mozna nabyc w wawie ? albo najlepiej odrazu zeby nabyc i zamontowac go w jakims warsztacie ?
Simo a ten tlumik Ultera gdzie mozna nabyc w wawie ? albo najlepiej odrazu zeby nabyc i zamontowac go w jakims warsztacie ?
- Od: 18 mar 2005, 22:50
- Auto: MX-3 1.8 V6 '94
http://www.ulter.com.pl/pl/ –> "partnerzy", klikasz na mapce mazowieckie i są adresy:)
Przeglądałem ich ofertę tłumików dedykowanych, ale niestety, są tylko do eFki BA i tylko do 1,3 i 1,5. Ale polecam ich uniwersalny tłumik, jest naprawdę ok.
nie kuś losu bo moze być fajnie do czasu i pytaj o tego ultera...powodzenia
Przeglądałem ich ofertę tłumików dedykowanych, ale niestety, są tylko do eFki BA i tylko do 1,3 i 1,5. Ale polecam ich uniwersalny tłumik, jest naprawdę ok.
Dethar napisał(a): ja juz tak jezdze miesiac i poza efektami dzwiekowymi auto ma chyba nawet wiekszego kopa hehe chyba ze to ten dzwiek daje efekty dzieki ktorym wydaje mi sie ze auto ma wiekszego kopa
nie kuś losu bo moze być fajnie do czasu i pytaj o tego ultera...powodzenia
- Od: 7 sie 2006, 12:02
- Auto: W124 E200T '93
Strona 1 z 1