Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam kierownika 626 GE HB o nr TSKxxxxx spotkanego na stacji benzynowej pod Radomiem. Chwilka rozmowy + ulotka + agitka
Klubu i strony nie znał ale był bardzo zainteresowany.
Klubu i strony nie znał ale był bardzo zainteresowany.
Violetka napisał(a):madalena napisał(a): kierowcą był mężczyzna czy może kobieta
można się pomylićbo ma długie włosy
Ależ nie droga Violu, ja wcale nie widziałam kierowcy, bo auto zobaczyłam, jak mnie już minęło, więc nie była to kwestia pomylenia mężczyzny z kobietą
Swoją drogą obstawiałam go, bo już nam się zdarzyło raz spotkać pod MCDonaldsem w tych rejonach
- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Wczoraj około godziny 19:30 na ul. Ułanów w Lublinie (pod wiaduktem na Armii Krajowej) widziałem pięknego
Xeda kolegi Smirnoffa! Serdecznie pozdrawiam Kierownika! ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 21 gru 2005, 12:50
- Auto: 323F BA KF ;)
A ja dziś na Tarchominie mijałem się z Jaksą, który zapewne jechał z rodziną na zawody córki
Pozdrowionka
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrowionka
Tez Ciebie widziałem , nie jechałem na zawodyAdaś napisał(a):A ja dziś na Tarchominie mijałem się z Jaksą, który zapewne jechał z rodziną na zawody córki

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Viola zawsze prawdę Ci powie...Kto jezdzi czerwoną mx-3 z białymi pasami
Viola tym razem odpowiedzi nie udzieli
madalena napisał(a):my też się spodziewamy nawiedzenia
no właśnie, mam nadzieję, że ekspres działa

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Znam znam .....Violetka napisał(a): w piątek po 16 jak wyjeżdżałyśmy z pracy czerwoną mx3 TOS 01RG z Twoimi podkładkami z kierowniczką za fajerą

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja dzisiak ok 15:40 widziałem pod GUS czerwoną 323BG na podkładkach klubowych. Niestety, śmignąłem i nie zdążyłem zamrugać.
No i na saskiej kempie stoi RX7 kabriolet... chyba 1 gen, albo 2.
No i na saskiej kempie stoi RX7 kabriolet... chyba 1 gen, albo 2.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
nor napisał(a):Wczoraj mialem okazję osobiście poznać Martineza a nastepnie MazDarka, z którym spotkaliśmy się na stacji Shella.
Pozdrawiam również
Pozdrawiam,
Darek
Darek
a ja dzisiaj ok 18.00 na powązkowskiej upolowałam czerwoną mx3 WJ20636, a kawalek dalej przy stancji benzynowej orlenu, tylko przy gazie wiśniową/bordową 323f bg WPN...reszty mój wzrok nie sięgnął
pozdrawiam
pozdrawiam

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Znam własciciela i tez ją widziałem ( auto faktycznie poezja ), gosc ma jeszcze GE V6.Overkill napisał(a):Po południu w Ursusie widziałem piękną zieloną RX-7 I generacji...
Miała żółte zabytkowe tablice więc 100% oryginał...
A ja pozdrawiam właścicielkę czerwonej 323F BA na tablicach WOT... (a więc sąsiadka, ale w Otwocku jej nigdy nie widziałam), która ostatnio bardzo często parkuje obok mojego miejsca pracy na rogu Walecznych/Łotewska, właściciela czerwonej MX-3 z namalowanymi białymi pasami, którą widziałam dziś około 17-stej na skrzyżowaniu Kasprzaka/Płocka (tablic niestety nie dostrzegłam) oraz właściciela czarnego Xedosa 6 na tablicach WD..., który się do mnie miło uśmiechał, gdy staliśmy na światłach na skrzyżowaniu Wału Miedzeszyńskiego i Fieldorfa.
Pozdrawiam także Jaksę i jego ekipę, których dziś miałam przyjemność odwiedzić
Pozdrawiam także Jaksę i jego ekipę, których dziś miałam przyjemność odwiedzić
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.