Za rok muszę się postarać i tam być
 !
!
pozdrawiam

www.mazdaspeed.pl
 .Wielkie dzieki dla wszystkich,ktorzy to spotkanie przygotowali a w szczeglnosci dla JERREGO.Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich spotow i bede mogl tez do was dolaczyc.Szkola jazdy bardzo dobry pomysl,choc jestem kierowca zawodowym to mi tez sie to przyda. WIELKIE DZIEKI.POZDRAWIAM
 .Wielkie dzieki dla wszystkich,ktorzy to spotkanie przygotowali a w szczeglnosci dla JERREGO.Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich spotow i bede mogl tez do was dolaczyc.Szkola jazdy bardzo dobry pomysl,choc jestem kierowca zawodowym to mi tez sie to przyda. WIELKIE DZIEKI.POZDRAWIAM

:)
:)

Queenis22 napisał(a):kurdcze pieczone i ja zadroszczę gdyby nie moja padaka to byłbym z wami a tak będę za rok

!! Moze ktos mi pomoc albo ktos ma mozliwosc zgrania z kaset VHS na kompa
!! Moze ktos mi pomoc albo ktos ma mozliwosc zgrania z kaset VHS na kompa 
Kamilka & Luki napisał(a):a ja kurde juz dorwalem karte TV zeby zgrac na kompa ten filmik ze zlotu i pozniej wypalic na plyte a nastepnie wyslac do Crimera ale mam problem z programem do zrobienia tego i sie meczylem caly wczorajszy dzien i nic.... ysz POMOCYMoze ktos mi pomoc albo ktos ma mozliwosc zgrania z kaset VHS na kompa

m4rcin napisał(a):Foty www.m4rcin.yoyo.pl

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości