19.06.2004 Minispot w Pruszkowie
Hmmm ja nie wiem co bedzie w niedzielę 27
Jak w tą sobotę będzie GIT (a wierze że tak) to 27 też możemy się spotkać – tam na prawdę "jest" co robić i z tego co wiem to dla bardzo dużej liczby osób jest to miejsce "niedzielnych wypoczynków".
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Jerry napisał(a):No ja tez proponowałbym 27(Niedziela).Ta sobota jeszcze o tej godzinie odpada.Zanim sie wszyscy zjadą bedzie 15 albo i lepiej i lipa bedzie.............
A ja myślę że tydzień przed MegaSpotem w Rykach to już chyba nie ma sensu ;( Trudno poświęcać 2 weekendy pod rząd jednemu tematowi.....
Jak chcecie – ja jutro na pewno będę bo jest blisko i naprawdę superowo a czy 27 będę mógł to już nie wiem – wole rezerwować sobie 3-4 lipca.
Ja jutro pewnie już od ok 13:00 będę więc jak chcecie to może być i wcześniej – to zależy od was! Nie chciałem robić zbyt wcześnie a z kolei niektórzy po 16:00 już nie mogą
Jak bedzie pogoda to my tam pewnie bedziemy siedzieli może nawet do 18:00 więc jeszcze raz ZAPRASZAM! To dobra okazja do zapoznania się przed Rykami, tak aby już razem jechać do Ryk
Krasnal to ja tez będe około 13 , bo do pracy na bank juz nie ide , a i wtedy dłużej posiedzę , więc Tomasz760 bedzie na 1000 procent
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
OK chlopaki, udanego spotaknia
Wrzuce dzis na strone, moze jeszcze ktos sie trafi. Ladna sceneria sie szykuje.
Thx Globy
Byłem tam dzisiaj, dogadałem z szefostwem żeby niespodzianek nie było wiec powinno być na prawdę fajnie. Mamy zarezerwowane 2 stoliki na świeżym powietrzu niedaleko grilla i potoku (oczywiście tuż obok koników i pod daszkiem na wszelki wypadek).
Już tylko żeby
było.
Wezmę cyfraka więc udokumentuje hihihi

Byłem tam dzisiaj, dogadałem z szefostwem żeby niespodzianek nie było wiec powinno być na prawdę fajnie. Mamy zarezerwowane 2 stoliki na świeżym powietrzu niedaleko grilla i potoku (oczywiście tuż obok koników i pod daszkiem na wszelki wypadek).
Już tylko żeby

Wezmę cyfraka więc udokumentuje hihihi
Krasnal napisał(a):Wezmę cyfraka więc udokumentuje hihihi
Wiesz, jak mi dogodzic
Witam !
Dobrze Krasnal wybrałeś właśnie jutro jadę w tę okolice mamy z żoną sprawę do zalatwienia w Pruszkowie więc wdepniemy na trochę do Kań . Nie wiem jak inni ale Ja wolę konie mechaniczne
Cyfraka tyż wezmę co by Globi mial więcej pracy przy wklejaniu fotek
Ale Krasnalowi się daty pomylily ...
. Jutro jest 19 a nie 26.
Dobrze Krasnal wybrałeś właśnie jutro jadę w tę okolice mamy z żoną sprawę do zalatwienia w Pruszkowie więc wdepniemy na trochę do Kań . Nie wiem jak inni ale Ja wolę konie mechaniczne

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
To mnie sie pomylily
Dzieki za uwage.
A czy będą Ci co się udzielali w dyskusji

elo elo Krasnalku też postaram się być no narazie jeszcze w seaciku ale pamietaj szukamy dla mnie takiej Madzi jak twoja no może mniej brzęczeć

-
Gość
Oblookasz na fotkach.....ja odpadam, brak fury i czasu (pracująca sobota
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY