Tutaj się witamy
Witam
Nie wiem czy u was długo zagoszczę i czy wogule sie zdomowię, niemnej jednak pozdrawiam wszystkich.
A co mnie tutaj sprowadza to poszukiwnie opini nt samochodu..... bo mam zamiar kupć nowe autko którym moze być Mazda 626 kombi . Wszelkie opinie i pokierownie mnie w temacie mile widzine.
Trafiełm tu bo zaprosił mnie kolega.... a wogule to działam na mitsumaniakach, i tam jest lnk do was, ale ostanio mam rozbita carisme wiec czeka mnie zmiana samochodu.
Pozdrawiam
Nie wiem czy u was długo zagoszczę i czy wogule sie zdomowię, niemnej jednak pozdrawiam wszystkich.
A co mnie tutaj sprowadza to poszukiwnie opini nt samochodu..... bo mam zamiar kupć nowe autko którym moze być Mazda 626 kombi . Wszelkie opinie i pokierownie mnie w temacie mile widzine.
Trafiełm tu bo zaprosił mnie kolega.... a wogule to działam na mitsumaniakach, i tam jest lnk do was, ale ostanio mam rozbita carisme wiec czeka mnie zmiana samochodu.
Pozdrawiam
-
Gość
Witam zawitalem do was poniewaz w niedlugim czasie bede zamierzal nabyc mazde 121 dla dziewczyny , mam nadziieje ze zakup sie uda i bedziemy szczesliwymi posiadaczami "madzi " oraz uzytkownikami tego forum
witam i pozdrawiam
witam i pozdrawiam
-
Gość
Witam
Właśnie kupiłem mazde 626 2,0 i jestem pod wielkim wrażeniem tego auta (wcześniej jezdziłem bravą 1,4 i espero 1,8.
Właśnie kupiłem mazde 626 2,0 i jestem pod wielkim wrażeniem tego auta (wcześniej jezdziłem bravą 1,4 i espero 1,8.
-
wieslaw-nh
witamy i zapraszamy na regionalne spotkania
patrz dział "Spotkania Klubowe"
patrz dział "Spotkania Klubowe"

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Witam wszystkich.
Właśnie sie zarejestrowałem, niestety nie jestem posiadaczem Mazduni, ale może kiedyś.
Śledzę to forum od bardzo dawna i wiele się dzieki niemu dowiedziałem (przez to nie mam jeszcze ukochanej Madzi, bo zacząłem być zabardzo wybredny po przeczytaniu wielu postów) Mam nadzieję, że niedługo będę pełnoprawnym forumowiczem.
Właśnie sie zarejestrowałem, niestety nie jestem posiadaczem Mazduni, ale może kiedyś.
Śledzę to forum od bardzo dawna i wiele się dzieki niemu dowiedziałem (przez to nie mam jeszcze ukochanej Madzi, bo zacząłem być zabardzo wybredny po przeczytaniu wielu postów) Mam nadzieję, że niedługo będę pełnoprawnym forumowiczem.
Witam wszystkich po krótkiej przerwie. Tym razem znów 626 GE ale FS. Po KL'ce odczuwam mały niedosyt jeśli chodzi o śmoc ale ta też fajnie chodzi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
626 GE KL --> 626 GE FS --> Xedos 6 CA KF --> Grandeur 3.3
Witam wszystkich
co mnie tutaj przygonilo hmm napewno to że od paru dni jestem posiadaczem Mazdy
a także kumpel – zapalony Mazdowicz pozdrawiam
-
Gość
noo mysle ze z czasem wszystko ladnie ruszy do przodu i więcej osób z tego regionu będzie;) najważniejsze to zacząć a potem już z górki wszystko pujdzie 
-
Gość
witam wszystkich
zostałem szczęśliwym (to się jeszcze okaże) posiadaczem Mazdy 323 kombi diesel 1,7 rb. 1987.
kosztowała mnie 2000 zł, stan dobry, silnik 290000 przejechał.
chętnie poznam wasze opinie za i przeciw –(chyba takich nie bedzie) na temat ww autka.
dodam jeszcze tylko że przesiadłem się z poldolota z lpg i temat Mazdy do tego na "paciare" jest mi obcy...
pozdrawiam szczególnie kolegów z Tarnowa...
zostałem szczęśliwym (to się jeszcze okaże) posiadaczem Mazdy 323 kombi diesel 1,7 rb. 1987.
kosztowała mnie 2000 zł, stan dobry, silnik 290000 przejechał.
chętnie poznam wasze opinie za i przeciw –(chyba takich nie bedzie) na temat ww autka.
dodam jeszcze tylko że przesiadłem się z poldolota z lpg i temat Mazdy do tego na "paciare" jest mi obcy...
pozdrawiam szczególnie kolegów z Tarnowa...
- Od: 30 sie 2006, 07:49
- Auto: Mazda 626 GD 2.0d