kołki do mocowania progów, czy można zastąpic kolkami z innego modelu.
Strona 1 z 1
mam nastepujace pytanie czy ktos moze zastapil kolki ktorymi mocuje sie plastykowe progi w xedosie kolkami od jakiegos innego samochodu?? jezeli tak to od jakiego modelu?? w serwisie mazdy w krakowie tam gdzie jest salon subaru podali mi czas oczekiwania 2 tygodnie i orientacyjna cene 150 zl za komplet do xedosa, mysle ze to troche drogo, choc nie to jest najwazniejsze, czas oczekiwania mnie przeraza, prosze o odpowiedz.
- Od: 4 sty 2006, 15:19
- Auto: Xedos2.0 v6 KF rok93
Coś ten czas oczekiwania to ściema. Ja zamawiam części do 323 BG 4WD w Auto2000 w Warszawie. Myślę że podkładki regulacyjne do skrzyni 4WD są większym wymysłem niż te kołki. No i części są po 3 dniach od zamówienia. Tylko raz czekałem 10 dni na naklejkę na bok auta Full Time 4WD ale to mnie nie dziwi.
Full Time 4WD
VTR 1000F
VTR 1000F
jezeli to sciema to sciemnia ten gosc w serwisie bo powaznie powiedzial mi ze trzeba czekac 2 tygodnie, zastanawia mnie to bo co dzieje sie z klijentem serwisu ktory przyjechal z ulamanym progiem? jemu tez kaza czekac 2 tygodnie?
moze mlodo wygladam
poszukam jeszcze w Katowicach, powini miec takie rzeczy na stanie!

tomekrvf napisał(a):Coś ten czas oczekiwania to ściema.
Zauważy tylko, że Xedosów nigdy w polsce nie sprzedawali.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):Zauważy tylko, że Xedosów nigdy w polsce nie sprzedawali
A BG 4WD produkowaną przez niecałe dwa lata 12 lat temu sprzedawali? Xed jest bardziej pospolitym samochodoem niż BG z napędem na cztery koła.
PS No i Polska pisze się przez duże P.
no wiec tak w Katowicach kolki byly by za 3 dni tyle tylko ze cena za sztuke to 13 zl a mam 16 takich kolkow ;/ chyba jednak bede musial przerobic te co mam bo za kawalek plastyku nie zaplace 13 zl;/
Strona 1 z 1