No to i Łódz dotarła do domu

pozatym ze po drodze nie zauwazył mnie autobus i prawie wbił mnie w las droga była bardzo sympatyczna.....piekna pogoda,zero policji........no i te szybkie dwupasmowe odcinki(małe ściganko z A8 po katowickiej
Co do zlotu to jestem z niego zadowolony i bogatszy o nowe nastepne doświadczenia przez co moge Wam obiecać iż nastepny zlot bedzie jeszcze lepszy!!
Bardzo dziękuje za pomoc PIOTRUSIOWI,FIVEOPACOWI,MARCINOWI,MALUTKIEJ,GRZYBOm,VIOLI,SIMONEUSOWI,RAVO,DUNI i pozostałym których nie pamiętam a przyczynili sie do tego ze zlot jak dla mnie był NAPRAWDE FAJNY!!
Co prawda nie odbyły sie wszystkie konkurencje ale były one zbedne bo szkoła jazdy jak widziałem strasznie Was pochłoneła i cieszy mnie to ogromnie bo oznacza to iż mam wpływ na Waszą edukacje co do jazdy a to znowu oznacza ze kierowcy klubu Mazdy beda jeździli bezpieczniej!!Tak na marginesie chce aby te Ryki zapoczatkowały cykl szkoleń które bedzie dla nas przygotowywał Piotrek Wróblewski.
Nastepny etap............zimowy drifting z Piotrem Wróblewskim
Szkoda ze nie moglem z Wami pobalować ale prochy które wciągam są mocniejsze od Bimbakowych i niestety ale wcześnie odleciałem nie moczać dzioba nawet w jednym kieliszku

(kurde moje pierwsze Ryki na których nikogo nie obmacałem

)
Jeszcze raz dziękuje wszystkim,fotek niestety nie mam,bo jakos nie miałem czasu wyjąc aparatu z namiotu.
Loczek napisał(a):Tampon nie pierdziel

normalnie posikałem sie,ale faktycznie coś w tym jest

długi,cinki i nieźle pochłania
Ciesze sie równiez z tego ze poznałem Bydgoska ekipe jesteście naprawde zajefajni!!
PS a_s_m_o masz u mnie minusa

ale bedziesz mógł nadrobic na