19.06.2004 Minispot w Pruszkowie
ja się pisze na ten spocik i moge zaproponować fajne miejsce tylko to jest po drógiej stronie warszawy niż pruszków ale miejscówka w lesie i można samochodami wiechać miejsce na ognisko i co najwzniejsze to samochody mamy na oku. a ta miscówka jest na trasie gdańskiej przed łomiankami a miejsce spotkania mc donald jest przy samej trasie to każdy by trafił to jest moja propozycja wybór należy do was
- Od: 20 maja 2004, 12:56
- Auto: xedos 6 2.0 V6 aut.
czekamy na wasze propozycje , ty Michal chciales jaksi teren zaprezentować i Krasnal tam coś sprawdza , dajcie znac panwie co i jak i czy to w ta sobote ?
Ja jak narazie w sobote jestem wolny , ale jak moja kierowniczka sie dopatrzy ze ja w sobote w tym miesiacu i poprzednim nie byłem to jestem spalony. Naszczęscie jutro mam dzień wolny i nie odbieram zadnych tel z pracy , generalnie nie ma mnie:)
Czekam na wasze propozycje i podajcie wkońcu godzine i miejsce

Ja jak narazie w sobote jestem wolny , ale jak moja kierowniczka sie dopatrzy ze ja w sobote w tym miesiacu i poprzednim nie byłem to jestem spalony. Naszczęscie jutro mam dzień wolny i nie odbieram zadnych tel z pracy , generalnie nie ma mnie:)
Czekam na wasze propozycje i podajcie wkońcu godzine i miejsce

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
tam gdzie ja zaproponowałem to jest obojętne o której godzinie bedzie tam nic nie trzeba rezerwować wszystko zależy od nas kiedy bedziemy chcieli się spotkać morze żeby więcej osób mogło to spotkamy się w godzinach popołudniowych jak niektórzy skończą prace proponuje godz.16 co wy nato.tylko niech krasnal się odezwie bo morze on znalazł jakieś miejsce lepsze pozdrawiam
- Od: 20 maja 2004, 12:56
- Auto: xedos 6 2.0 V6 aut.
Helooooo
Przepraszam że się nie odzywałem ale na pewno sobie nie zapomniałem...... Szukałem, szukałem i ...........
Wygrzebałem – jest miejsce, moim zdaniem SSUUUPPPEEERRR
Spox na 99% i nie sądze aby były jakiekolwiek niespodzianki ale jutro do ok 12 powinienem wiedziec na 101% – chcę po prostu aby to było full legal i fajny wypasik
Oprócz tego że bedziemy my to moze........
Chcę wam zrobić niespodzianke – rezerwujcie sobote bo ja juz nawet z mamą naturą gadałem żeby było słonko
Wcale nie jest powiedziane że to musi trwać tylko 1-2h bo planuje coś znacznie więcej niz tylko my sami.
NIC WIĘCEJ WAM NIE ZDRADZE
Jak bede miał 100% to od razu napisze. Cierpliwości.
Przepraszam że się nie odzywałem ale na pewno sobie nie zapomniałem...... Szukałem, szukałem i ...........
Wygrzebałem – jest miejsce, moim zdaniem SSUUUPPPEEERRR
Oprócz tego że bedziemy my to moze........
Chcę wam zrobić niespodzianke – rezerwujcie sobote bo ja juz nawet z mamą naturą gadałem żeby było słonko

Wcale nie jest powiedziane że to musi trwać tylko 1-2h bo planuje coś znacznie więcej niz tylko my sami.
NIC WIĘCEJ WAM NIE ZDRADZE
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Panowie ....czy mozecie się okreslic gdzie i o której......jak po 16 to odpadam.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Ja narazie jestem bez opon

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaki rozmiar chcesz tych oponek letnich ( moze coś załatwie)
ja p 16 też odpadam , panowie podejmijcie wkońcu męską decyzje i napiszcie konkrtenie gdzie i o której , Krasnal niech twoja miejscówka przestanie być tajemnicą
!!
.

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
OKI
Bardzo przepraszam że tak długo wyczekiwaliści ale dopiero co wróciłem
MIEJSCE JEST I MOIM ZDANIEM JEST SUPPER
!!!
Miejsce spotkania:
Stadnina koni PaTaTaj w Kaniach, jest dam duży plac, koniki, super miejsce dla całej rodzinki (dla tych co chcą tam spędzić fajną sobote, oprócz naszego spotkania), jest karczma w której mamy zarezerwowany stolik, można zjeść cosik z grila, napić się browarku prosto z kija i jak ktoś bedzie miał ochote to również pojeździć konno
Ponieważ parę osób z was preferuje trochę wcześniejszą porę to proponuje godz. 14:00
Mapka dojazdu i info o stadninie jest tu http://www.patataj.com/polski/01_podsta ... zd_01.html
Ja swoją drogą mogę opisać jak tam dojechać, ale to za chwilke....
Z Pruszkowa do PaTaTaj'a jest ok. 8km (to chyba nie jest zbyt daleko – zwłaszcza że było kilka osób od "tamtej" strony) jadąc prosto Al.Jerozolimskimi za Pruszków w stronę Grodziska Maz.
Resztę dopisuje za chwile i odp. na pytanka.
Z A P R A S Z A M
!
Bardzo przepraszam że tak długo wyczekiwaliści ale dopiero co wróciłem
MIEJSCE JEST I MOIM ZDANIEM JEST SUPPER

Miejsce spotkania:
Stadnina koni PaTaTaj w Kaniach, jest dam duży plac, koniki, super miejsce dla całej rodzinki (dla tych co chcą tam spędzić fajną sobote, oprócz naszego spotkania), jest karczma w której mamy zarezerwowany stolik, można zjeść cosik z grila, napić się browarku prosto z kija i jak ktoś bedzie miał ochote to również pojeździć konno
Ponieważ parę osób z was preferuje trochę wcześniejszą porę to proponuje godz. 14:00
Mapka dojazdu i info o stadninie jest tu http://www.patataj.com/polski/01_podsta ... zd_01.html
Ja swoją drogą mogę opisać jak tam dojechać, ale to za chwilke....
Z Pruszkowa do PaTaTaj'a jest ok. 8km (to chyba nie jest zbyt daleko – zwłaszcza że było kilka osób od "tamtej" strony) jadąc prosto Al.Jerozolimskimi za Pruszków w stronę Grodziska Maz.
Resztę dopisuje za chwile i odp. na pytanka.
Z A P R A S Z A M

to moze zrobimy tak ze cala warszawa ustawi sie na eco lub pod mcdonaldem i wszyscy razem w kolumnie pojadymy ! (no bo jadymy chyba alejami w strone pruszkowa nie?) a do alej jest doslownie pare metrow z eco. prosze sie pwypwiadać
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Tak tak dizzi
Jedziecie Al.Jerozolimskimi do Pruszkowa, nic nie zmieniacie jedziecie dalej – przejeżdżacie Pruszków i dalej trasą. W Pruszkowie ostatnie światła są przy stacji Petrochemii i za ok 2km. są jeszcze jedne światła. Od tych świateł to jeszcze ok 1km i tam gdzie będzie dużo żółtych reklam skręcamy w lewo (asfalt), dla spostrzegawczych po prawej strony bedzie reklama PaTaTaj'a
Od skrętu jedziemy calutki czas prosto(ok 1,5km), aż dojeżdzamy do torów WKD – przejeżdzamy i po 300m jest skrzyżowanie w kształcie T – jedziemy w lewo i po 200m w prawo (asfalt). Potem na odcinku ok 300m mijamy 3-ech leżących policjantów i ok 50m za 3-cim w lewo w taką "polną" drogę. TUTAJ POMAŁU!!! ok 200m I JUŻ
Jesteście! Ponieważ nie wiadomo ile nas bedzie proponuje parkować przed wjazdem do PaTaTaj'a (duży plac an którym możemy sobie oglądać nasze cacka). Potem to juz co bedziemy chcieli 
Jedziecie Al.Jerozolimskimi do Pruszkowa, nic nie zmieniacie jedziecie dalej – przejeżdżacie Pruszków i dalej trasą. W Pruszkowie ostatnie światła są przy stacji Petrochemii i za ok 2km. są jeszcze jedne światła. Od tych świateł to jeszcze ok 1km i tam gdzie będzie dużo żółtych reklam skręcamy w lewo (asfalt), dla spostrzegawczych po prawej strony bedzie reklama PaTaTaj'a
Od skrętu jedziemy calutki czas prosto(ok 1,5km), aż dojeżdzamy do torów WKD – przejeżdzamy i po 300m jest skrzyżowanie w kształcie T – jedziemy w lewo i po 200m w prawo (asfalt). Potem na odcinku ok 300m mijamy 3-ech leżących policjantów i ok 50m za 3-cim w lewo w taką "polną" drogę. TUTAJ POMAŁU!!! ok 200m I JUŻ