Grzyby napisał(a):No Devil – widzę pełen profesjonalizm w podejściu do zwierząt
tu teraz to za rogi, ciekawie wyglądały wcześniejsze podchody z kwiatem w ręku,
co podszedł krowa uciekała

www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):No Devil – widzę pełen profesjonalizm w podejściu do zwierząt
bullet_0 napisał(a):tu teraz to za rogi, ciekawie wyglądały wcześniejsze podchody z kwiatem w ręku,
co podszedł krowa uciekała
KosteK napisał(a):Wilboyz
Tak BTW – "Podczas trwania Megaspotu Mazdaspeed w Rykach nie zginęło, ani nie ucierpiało żadne zwierze"
KosteK napisał(a):
Tak BTW – "Podczas trwania Megaspotu Mazdaspeed w Rykach nie zginęło, ani nie ucierpiało żadne zwierze"
MARRUD napisał(a):Zginąć może nie zginęło, ale na pewno ucierpiało, ja (pewnie nie tylko ja) dalej cierpie![]()
![]()
![]()
MARRUD napisał(a):KosteK napisał(a):
Zginąć może nie zginęło, ale na pewno ucierpiało, ja (pewnie nie tylko ja) dalej cierpie![]()
![]()
Fiveopac napisał(a):znam takie jedno co cierpiało przez pół nocy i czesc dnia
Fiveopac napisał(a):i ogolna awaria Karasia jako osoby (kolo 4 nad ranem za moim namiotem
Grzyby napisał(a):Karaś (strasznie słaby w sobotę od samego rana. Ciekawe czemu?
Grzyby napisał(a):Waluś napisał:
Puhcio napisał:
imbak napewno byłeś tam gdzie reszta ?
nie, był z inną ekipapo drugiej strony lotniskapatrz zdjęcia Grzyba
łoł łoł łoł
W zasadzie to był ciałem, bo duch .........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości