Przykro mi. Czarne chmury nad moim wyjazdem do Ryk zbieraly sie od jakiegos czasu. Czekalem z ta informacja do dzis majac nadzieje ze jednak sie urwe... ale sie nie da.
MNIE TEZ NIE BEDZIE...
MegaSpot Klubu MazdaSpeed RYKI 2006
niestety nie będę.
bawcie się dobrze.
bawcie się dobrze.
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
Wazne info.Przy wjeździe prosze mieć przygotowane dokumenty czyli regulaminy,karty konkurencji jak i zarówno dowody rejestracyjne z ubezpieczeniami,bedziemy tez sprawdzac auta czy nie posiadacie niebezpiecznych przedmiotów!!To tak tylko zebyście sie nie zdziwili!!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):Wazne info.Przy wjeździe prosze mieć przygotowane dokumenty czyli regulaminy,karty konkurencji jak i zarówno dowody rejestracyjne z ubezpieczeniami,bedziemy tez sprawdzac auta czy nie posiadacie niebezpiecznych przedmiotów!!To tak tylko zebyście sie nie zdziwili!
tak sobie mysle czy Wy aby nie przesadzacie troche
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Grzyby napisał(a):marcinkosky – bejzbola musisz zostawić w garażu
bardzo smieszne
ale moim zdaniem to sie zaczyna robic jakies "dziwne" wiskanie auta itd
moze jeszcze bramki (takie jak w sadach sa) postawicie i jak ktos bedzie mial "jakas bron" to bedzie pikalo

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):Jerry napisał(a):Wazne info.Przy wjeździe prosze mieć przygotowane dokumenty czyli regulaminy,karty konkurencji jak i zarówno dowody rejestracyjne z ubezpieczeniami,bedziemy tez sprawdzac auta czy nie posiadacie niebezpiecznych przedmiotów!!To tak tylko zebyście sie nie zdziwili!
tak sobie mysle czy Wy aby nie przesadzacie troche
Marcin prosze o to abyś sie dostosował i nie prowadził zbednej gadki na ten temat dobrze

- Od: 18 kwi 2004, 13:00