Tu PIŁA.....
1, 2
Nawet jak podzielim na pół, Jacku, to dwie skrzynki do bagażnika za chiny ludowe mi nie wejdą,a wolę wieźć z Piły, bo kupuje w hurcie z ładnym rabatem
Mev, jak sie ma auto służbowe (orez syndrom krótkiego łańcucha) to człowiek rzadko wypuszcza się na szaleństwa po mieście z kumplami. A do tego jakiś fotorejestrator wykroczeń nam w mieście niebiescy zafundowali.
Ale nie mówię, że w jakąś noc nie można się umowić i kilka drobnych przepisów połamać.....
Mev, jak sie ma auto służbowe (orez syndrom krótkiego łańcucha) to człowiek rzadko wypuszcza się na szaleństwa po mieście z kumplami. A do tego jakiś fotorejestrator wykroczeń nam w mieście niebiescy zafundowali.
Ale nie mówię, że w jakąś noc nie można się umowić i kilka drobnych przepisów połamać.....
Ostatnio edytowano 23 lip 2011, 10:32 przez a_s_m_o, łącznie edytowano 1 raz
stara, ale za to jaka jara!!!/ale drzwi to do wymiany hd
- Od: 25 lip 2006, 21:08
- Auto: 323 '92
No no – jak w hurcie to moze ja swoja beczka podjade (jakies 20 tys. litrow) i nie bedzie problemu.
Mev – moze po spocie kolega a_s_m_o bedzie mial krótszy łancuch – postaramy sie to jakos zalatwic
Mev – moze po spocie kolega a_s_m_o bedzie mial krótszy łancuch – postaramy sie to jakos zalatwic

- Od: 25 paź 2003, 18:03
- Auto: 626 GF 2.0i '98 – PIEKNA!!
JACUS napisał(a):jakies 20 tys. litrow
Jacek, na weekend jedziemy, WEEKEND!!! Nie na rok na bezludną wyspę.....
A co do łańcucha, to nie jest tak najgorzej.Czasami uda mnie się wypad na jakiś
Ostatnio edytowano 23 lip 2011, 10:30 przez a_s_m_o, łącznie edytowano 1 raz
stara, ale za to jaka jara!!!/ale drzwi to do wymiany hd
- Od: 25 lip 2006, 21:08
- Auto: 323 '92
witam, by sie znalazły jeszcze 3 dodatkowe madzie 323 z Piły, ale troche późno zobaczyłem temat:P jak bedziecie organizowali jaki spocik dajcie znać, pozdrawiam
Była Mazda 323 BG 1,8 GT 16V DOHC
Jest Honda CRX ED9 Turbo
Jest Honda CRX ED9 Turbo
- Od: 6 lis 2004, 16:14
- Auto: Mazda 323 BG 1,8 GT 16V DOHC
1, 2