Mazda RX-7 FC 13B '88
...ale żeśmy dziś z karasiem spin'a odwalili na końcu ulicy...
wciśnięcie gazu w jakimkolwiek zakręcie powoduje zerwanie przyczepności i ucieczkę tyłu ku przodowi
piękne uczucie
Piotruś napisał(a):...ale żeśmy dziś z karasiem spin'a odwalili na końcu ulicy... wciśnięcie gazu w jakimkolwiek zakręcie powoduje zerwanie przyczepności i ucieczkę tyłu ku przodowi piękne uczucie
a za status "przydriftowałem do mamy na kawkę" to myślałem, że Cię uduszę
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
dzięki wszystkim za opinie
..."szóstką". RX-7 dopiero za jakiś czas będzie mogła liczyć na mój czas i poświęcenie. Na razie nie mam kiedy się nią zająć, a wymaga wiele, wiele pracy
Crimer napisał(a):no ładnieto którą będziesz na zlocie?
..."szóstką". RX-7 dopiero za jakiś czas będzie mogła liczyć na mój czas i poświęcenie. Na razie nie mam kiedy się nią zająć, a wymaga wiele, wiele pracy
fayny Wankel. Gratulacje.
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
Widziałem na żywca
Fajny dzwięk silnika
Auto potrzebuje troskliwego właściciela
Buta ma
ps. co ta policja się tak dziwnie na Ciebie patrzyła, ciekawe czemu
?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fajny dzwięk silnika
Auto potrzebuje troskliwego właściciela
Buta ma
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ps. co ta policja się tak dziwnie na Ciebie patrzyła, ciekawe czemu

Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):...co ta policja się tak dziwnie na Ciebie patrzyła, ciekawe czemu?
...zainspirowany filmem efektownie wyjechałem bokiem ze stacji benzynowej
Gustav napisał(a):Secundo, tak z nią źle? Na oko (a raczej na fotce) prezentuje się doskonale.
...katastrofy nie ma, lecz wiadomo – to jest nie nowe, a do tego typowo sportowe auto. Trzeba zająć się silnikiem, bo nie wszystko pracuje jak należy. Cieszy mnie, że auto do teraz eksploatowane jest na oleju w pełni syntetycznym (jak i moje drugie). Wnętrze wymaga tez soporo ingerencji, jest zapuszczone, choć po dokładnym sprzątnięciu, umyciu i wywaleniu reklamówki "skarbów" jest już ładniej
Już dawno nie zaglądałem do tego działu, a tu proszę biała siostrzyczka
Pozdrowienia od czerwonej http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... hlight=rx7
Gratuluję nabytku. Zaskoczony jestem jedynie
moja jeździ tylko na mineralu zgodnie z książką obsługi, która nie zaleca stosowania innych olejów jak mineralny ze względu na kompresję.
LoB
Sorki, ale Renesis nie ma tu nic do rzeczy
Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Mazdach... swoich i nie tylko
Pozdrowienia od czerwonej http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... hlight=rx7
Gratuluję nabytku. Zaskoczony jestem jedynie

Piotruś napisał(a):że auto do teraz eksploatowane jest na oleju w pełni syntetycznym
moja jeździ tylko na mineralu zgodnie z książką obsługi, która nie zaleca stosowania innych olejów jak mineralny ze względu na kompresję.
LoB napisał(a):piekny klasyk...
moze warto sie skontaktowac z Januszem z Opola
LoB
Faja napisał(a):1.Renessis
2.Mazda
3.Klasyk
trzy powody dla ktorych idzie sie zakochac w tym autku
Sorki, ale Renesis nie ma tu nic do rzeczy
Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Mazdach... swoich i nie tylko
- Od: 7 cze 2004, 08:33
- Auto: RX-7 FC TII `91
Janusz napisał(a):Piotruś napisał(a):że auto do teraz eksploatowane jest na oleju w pełni syntetycznym
moja jeździ tylko na mineralu zgodnie z książką obsługi, która nie zaleca stosowania innych olejów jak mineralny ze względu na kompresję
...dokładnie

gratki Piotruś gratki!!
Kultowy wózek! Chylę czoło 

Hehe... też miałem chrapkę na ten samochodzik, nawet miałem jak je zabrać spod z nad morza, ale przypomniałem sobie, że nie miałbym gdzie go upchnąć (4 auta w domu). Mimo, że nie udało mi się kupić auta cieszę się, że trafiło do fana takich samochodów niż typowego "Wiesia i jego koleżków spod bloku". Powodzenia w doprowadzaniu auta do stanu salonowego 
Było:
Nissan Almera 2.0 '98
Mazda 3 2.3 '05
Jest:
Isuzu Trooper 2.8 TD – wołek roboczy
Nissan RxS13 x.x '92 – bokolot
Efini FD3S 1.3 '94 – weekend toy
R32 GTR '92 – daily ? ;D
Nissan Almera 2.0 '98
Mazda 3 2.3 '05
Jest:
Isuzu Trooper 2.8 TD – wołek roboczy
Nissan RxS13 x.x '92 – bokolot
Efini FD3S 1.3 '94 – weekend toy
R32 GTR '92 – daily ? ;D
- Od: 24 cze 2005, 11:03
- Auto: Japońskie :)
No no no........
!! Narobiłeś zamieszania. Już widzę u niektórych wytrzeszcz gałek ocznych z zazdrości. Z tego co zaobserwowałem jesteś WIEEEELKIM pasjonatem wiadomej i ukochanej marki. Wiem, że z tego wózeczka zrobisz cacuszko. Poza tyn zauważyłem, że Twoja obecność w klubie łagodzi obyczaje. Tak trzymaj. Chylę czoło.

Im wyżej się siedzi tym dotkliwszy jest upadek.
- Od: 30 sie 2006, 20:24
- Auto: trabant