Wrażenia ze spotkania na Pomorzu

Postprzez Violetka » 16 sie 2006, 16:18

Będąc z Devilem na urlopie stwierdziliśmy, że skoro zawitaliśmy w regiony Malborka – Trójmiasta, odwiedzimy naszych ziomków, którzy akurat tego dnia mieli swoje regionalne spotkanie. Pestek, Ania, Waldii, Oleńka, White1982, Edyta, Michallus – jak widzicie dotarliśmy z Devilem do domku cało, zdrowo i na siedząco <dupa>
Przede wszystkim dziękujęmy Wam za miłe przyjęcie oraz wspaniały, pełen śmiechu wieczór. Oczywiście jeszcze raz specjalne podziękowania dla White`a1982 i Edyty za udostępnienie kawałka terenu :D Ci, których nie było niech żałują, bo tu na forum nie da rady jak zawsze powtórzyć klimatu jaki panował :P
Dla tych, którzy mieliby kiedykolwiek odwiedzić ekipę z Pomorza, daję kilka wskazówek bo chcąc pisać relację to wyszedłby mega tasiemiec <lol>

1. pomimo ustalenia konkretnej godziny spotkania i czasu oczekiwania na ewentualnych spóźnialskich i tak czekają na ostatniego – nawet więcej niż godzinę po czasie :D

Obrazek

2. nie oczekujcie, że przyjedziecie w umówione miejsce i zaczniecie spota, albo od razu udacie się w miejsce ostateczne :D

3. nigdy się nie zwierzajcie nikomu i nie zanudzajcie go :D

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

4. uważajcie jak jedziecie, ponieważ sami lubią się gubić na własnym terenie :D

5. zarezerwujcie sobie jeszcze jakieś 2 godziny na ewentualne zakupy i bieganie po hipermarkecie z jednego końca na drugi :D

ObrazekObrazekObrazek

6. niektórzy zanim zaczną imprezę, lubią się juz "zalać" :D

ObrazekObrazek

7. nawet składanie stołu kończy się "ukłonem" czyli upadkiem :]

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

8. mają dobrego kucharza :D

9. nigdy nie wyjedziecie głodni, choć może niektóre potrawy nie wyglądają apetycznie :D

10. jeżeli coś Was ominie to nie przejmujcie się bo i tak wszystko będzie na forum :P

no i oczywiście jeszcze słowa przewodnie minispota:
"Waldii jest jeszcze siedzący bo jego banan jest gorący..." albo "Waldii jest jeszcze siedzący bo kto inny jest już kucający..."

podsumowując: jeżeli macie ochotę na mnóstwo śmiechu i radości razem z innymi mazdowiczami, wpadnijcie na spot na Pomorzu ;)

a oto link do albumu i reszty fotek
http://violetka.fotosik.pl/albumy/42720.html
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez oleńka » 16 sie 2006, 16:52

Violetka kochanie wiedziałam ,że tylko wy tak fascynująco opiszecie nasza ekipę i bliskie spotkanie 3stopnia z pomorzem:) opisy sa ekstra tak jak caly nasz wypadzik:) wielką niespodzianką byl wasz atak na nas na stacji ale opłacało sie być przestraszonym!!! <boje się>
ps.zdjęcie w albumie o nr.35 jest jakies palące sie ,czuje płomienie na mej twarzy hahaha
Forumowicz

Od: 29 lip 2005, 21:18
Auto: mazda 121 :)

Postprzez pestek » 16 sie 2006, 17:15

NO spot był pierwsza klasa i mogę teraz powiedzieć że ludzie z Warszawy śmieja sie z tych samych żartów co My. :D :D :D.
Tu jeszcz raz napisze przepis na banany.
bannany zabrac małpie (np PESTKOWI), włożyc do środka czekolade od znajomego (np.WALDIEDO) i poprosić świssstaka (np.OLEŃKI) o zawinięcie w sreberko, Otworzyc drzwiczki ogniska wżucić banany. Po jednym piwku wyciągnąc banany ręką i wpie.......lać za pomoca pałeczek z dalekiego wschodu.
smacznego.
"Kabura-ya Signal arrow"
Nowy projekt DOHC TURBO już ukończony :) Frajda niesamowita :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 24 maja 2005, 14:10
Auto: MAZDA mx3 BP-T

Postprzez oleńka » 16 sie 2006, 17:19

pestek ty bananie!! ja ci dam świstaka!!! przyjedz cwaniaku tylko do Gdańska oj przyjedz <killer>
Forumowicz

Postprzez Huano » 16 sie 2006, 21:46

:( [tiiit] – jeszcze bardziej "się cieszę" że pracowałem :(

P.S. Skąd mieliście flagę MazdaSpeed?
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Forumowicz

Od: 27 maja 2004, 10:00
Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92

Postprzez oleńka » 16 sie 2006, 22:21

Huanono cośty stary nic ciekawego nie było hahaha ,następnym razem :),a co do flagi to Warszawka była przygotowana ,bo my naszej flagi nie widzieliśmy od Bydgoszczy ...
Forumowicz

Postprzez Huano » 16 sie 2006, 23:14

oleńka napisał(a):bo my naszej flagi nie widzieliśmy od Bydgoszczy ...

to i tak nieźle, bo ja to nasze flagi z Pomorza ostatni raz widziałem jak wysyłałem rok temu na zlot w Toruniu – od tamtego czasu cisza (mimo kilkukrotnych monitów z mojej strony... :( )
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Forumowicz

Postprzez Michallus » 16 sie 2006, 23:57

Violetka napisał(a):1. pomimo ustalenia konkretnej godziny spotkania i czasu oczekiwania na ewentualnych spóźnialskich i tak czekają na ostatniego – nawet więcej niż godzinę po czasie zeby

dodam pewne ALE.... miałem być o 20:30 na miejscu i o tej godzinie byłem, tylko, że plany się troche pozmieniały :P
Wracałem prosto z roboty Pestek sam widział jak koło niego śmignołem na obwodnicy :P

W kazdym bądz razie było SUPER !!!
Pomorze to co ? Kiedy odwiedzamy Warszawe ??

Dzisiaj rozdałem już pierwsze ulotki klubowe :D

Tak pozatym czemu mnie nie ma na zdjęciu z flagą ? :(

Violetka kawał dobrej roboty z relacją:)

Tak sobie przeglądam fotki i chyba widać, że poprzedni dzień spałem 2h na fotelu <lol> poczym rano wylądowałem w pracy potem prosto u Was, przespałem pare godzin i znowu do pracy hehe... dobrze, że nie widzieliscie jak wyglądałem dzien pózniej :P :P
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 00:08
Auto: CX-60 MX-5 ND

Postprzez Violetka » 17 sie 2006, 09:05

pestek napisał(a):przepis na banany.

hahaha hahaha hahaha mało się nie posikałam ze śmiechu, właśnie dunia (moja szefowa) popatrzyła na mnie jak na dziwne zjawisko
Huano napisał(a):Skąd mieliście flagę MazdaSpeed?

na spocie w Białymstoku zakosiliśmy Sebkkowi (naszemu PR) i tak została u nas :P
oleńka napisał(a):Huanono cośty stary nic ciekawego nie było

dlatego mocno żałuj, że musiałeś tam te statki przestawiać <lol>
Michallus napisał(a):miałem być o 20:30... Dzisiaj rozdałem już pierwsze ulotki klubowe ...Tak pozatym czemu mnie nie ma na zdjęciu z flagą ?...kawał dobrej roboty

ja na forum nie widziałam godz. 20:30;) ulotki – BRAWO, no to zapraszam do działu Klub i temat Ulotki Klubowe :) jeżeli chodzi o zdjęcie to musieliśmy jakoś się "zabawić" czekając na Ciebie :D a jeżeli chodzi o Twój wygląd nie tłumacz się, my i tak wiemy, że byłeś znudzony zwierzeniami <lol> i chyba nie tylko...patrz foto ze stołem <lol>
a jeżeli chodzi i "niby relację" byłaby o wiele lepsza, ale nie dysponuję aż tak ogromnym czasem – wrr, same zdjęcia wgrywałam prawie cały dzień :|
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

Forumowicz

Postprzez oleńka » 17 sie 2006, 09:20

wypad do Stolicy wypali moze w listopadzie...
Forumowicz

Postprzez Violetka » 17 sie 2006, 11:16

pamiętam, pamiętam ok 20
Obrazek

Forumowicz

Postprzez pestek » 17 sie 2006, 12:30

Może jeszcze w tym roku się zorganizowali i naprawde pojechali do :D cwaniaków warszawiaków :D . Kto wie czas pokaże. Z takimi ludzmi jak Viola i devil zawsze chce sie spotkać. Już za nimi tęsknimy <głaszcze>
hej
"Kabura-ya Signal arrow"
Nowy projekt DOHC TURBO już ukończony :) Frajda niesamowita :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 24 maja 2005, 14:10
Auto: MAZDA mx3 BP-T

Postprzez Huano » 17 sie 2006, 12:51

To pytanie do Violetki – znajdziecie jakies miejsca noclegowe w logicznej cenie? Bo czemu by nie – Warszawę to ja tylko znam z okolic Dworca Centralnego i z widoku z pałacu :) Z przyjemnością byśmy się wybrali, coby warszawiaków poznać i Stolycę zobaczyć :)
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Forumowicz

Postprzez Violetka » 17 sie 2006, 14:43

pestek napisał(a):Już za nimi tęsknimy

no to nadszedł czas na wyznawanie miłości
to dla Was
<list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list> <list>
Huano napisał(a):znajdziecie jakies miejsca noclegowe w logicznej cenie

u nas zawsze dwie osoby mogą się przespać, a jeżeli chodzi o więcej to po prostu napiszcie kiedy i będziemy ostro działać :D wiem, że póki nie ma studentów to tanie noclegi są w akademikach, a później to też coś się znajdzie – zgodnie z moją tezą "dla chcącego nic trudnego" :)
Obrazek

Forumowicz

Postprzez Michallus » 17 sie 2006, 16:23

W Wawie sobie nocleg znajde, jak nie u rodziny to w samochodzie <lol>
W mojej Madzi się fajnie śpi, jest nawet stolik i miejsce na cztery piwa :P

Może jednak zdecyduje się ktoś na wypad do Ryk, skoro do Wawy tyle chętnych ?
Tam też Warszawka będzie ;p
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 00:08
Auto: CX-60 MX-5 ND

Postprzez waldii » 17 sie 2006, 21:47

Violetka napisał(a):u nas zawsze dwie osoby mogą się przespać,

To my z Olelnka pierwsi zarezerwowalismy te miejsca <lol> <lol> <lol>
waldii

Postprzez DEVIL » 18 sie 2006, 10:53

Violetka napisał(a):Huano napisał:
Skąd mieliście flagę MazdaSpeed?

na spocie w Białymstoku zakosiliśmy Sebkkowi (naszemu PR) i tak została u nas

Żono droga flage to zabralismy Pol4kowi tak dla scislosci
a tak wogole fajnie bylo niech zaluja ci ktorych nie bylo takiej drugiej imprezy nie bedzie
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
Forumowicz

Od: 23 mar 2005, 16:42
Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2

Postprzez Violetka » 18 sie 2006, 15:14

DEVIL napisał(a):Żono droga flage to zabralismy Pol4kowi

no przecież tak napisałam, o co Ci chodzi :P
DEVIL napisał(a):takiej drugiej imprezy nie bedzie

niooooo....
Obrazek

Forumowicz