Wyróżnienie ważnych tematów
1, 2
Tak sobie patrzę na forum, czytam posty i zauważyłem, że wielu nowych użytkowników nie czyta regulaminu nie z tego powodu, że im się nie chce, ale dlatego, że go nie widać... Sam osobiście kilka razy przegapiłem przyklejone tematy (np.: FAQ w tym dziale)
Czy można coś z tym zrobić?? Moja propozycja o ile to wykonalne – zmienić kolor tematów postów z regulaminami na czerwony, z opiniami na zielony a z FAQami na brązowy
Czy można coś z tym zrobić?? Moja propozycja o ile to wykonalne – zmienić kolor tematów postów z regulaminami na czerwony, z opiniami na zielony a z FAQami na brązowy
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nie glupie. Dac sie chyba da, bo widuje takie rzeczy na innych forach 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
OOOO
bo w kilku dizłach jest duza ilość podwieszonych tematów i tam to juz nie widac regulaminów, a nie kiedy jest inaczej nazwany niz regulamin, typu przeczytraj zanim założysz temat.
Niech bedize REGULAMIN!!!!! na czerowno i to wyjasni sprawe.
bo w kilku dizłach jest duza ilość podwieszonych tematów i tam to juz nie widac regulaminów, a nie kiedy jest inaczej nazwany niz regulamin, typu przeczytraj zanim założysz temat.
Niech bedize REGULAMIN!!!!! na czerowno i to wyjasni sprawe.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
jeszcze nie zrobione
? 
Grzyby napisał(a):hmmm
hmmm chyba masz rację hmmm
ktos o formularzach do dzialu kupie/sprzedam ale to chyba bylo dawno i nie prawdą
no ja mówiłem ale z tego co widzę to brak chęci u "władz klubu" ... normalne
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
Ej ludziska spokojnie. Myslicie, ze wystarczy zaznaczyc trzy opcje w panelu administratora? NIE. trzeba recznie edytowac kod forum, potestowac czy wszystko smiga.... to nie jest minuta roboty. Xionc tez ma swoje zycie prywatne. Jak znajdzie chwile czasu i checi to na pewno to wprowadzi.
15 powstal temat, a mamy dopiero 18.
Pozdro.
Pozdro.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):Ej ludziska spokojnie. Myslicie, ze wystarczy zaznaczyc trzy opcje w panelu administratora? NIE. trzeba recznie edytowac kod forum, potestowac czy wszystko smiga.... to nie jest minuta roboty. Xionc tez ma swoje zycie prywatne. Jak znajdzie chwile czasu i checi to na pewno to wprowadzi.
Pozdro.
ja wiem spoko , no wiesz o kolorach itp spoko spoko mniejsza z nimi ale mi glownie chodzi o formularz w dziale kupie/sprzedam ktory mial byc juz chwilke temu mniejwiecej jak ja zostalem modem , tylko o to mi chodzi
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Dzisiaj forum klęczało przez jakiś czas – może były próby zmiany kolorków 
Trusted computing – Yes or No?
1, 2