Studiuje na Uniwersytecie Warminsko-Mazurskim wydzial Bioinzynieria Zwierzat. A tak w ogole to w wakacje pracuje w Trojmiescie w firmie handlowo-uslugowej jako hostessa i dorywczo sekretarka:)) pozdrawiam
czerwona mazda 323F w motyle!!!! pozdrawiam mazdowiczów!!!!
siema siema!
od poniedzialku do piatku pracuje w salonie orange jako konsultant d/s obsługi klienta a w weekendu ucze sie w PWSZ w Elblągu kierunek : Projektowanie Baz Danych i Oprogramowanie urzytkowe (te studia to nie wiem czemu je wybralem )
Heja!
Stale od 7 lat pracuję w lombardzie. W wolnych chwilach grzebię w samochodach. Czasami coś polakieruję... Raz wyjdzie a raz nie... Nad tym wszystkim rodzina i 2 juniorów.
ja smigam wozkiem widlowym po magazynie i laduje i rozladowywuje Tiry ale niestety to nie jest moje marzenie szkoda ze kobieta zawrocila mi w glowie i przez nia dla niej przerwalem studia
a ja zasile grono budowlancow do tej pory "spec. ds. zaopatrzenia" (jak to fajnie brzmi) w firmie budowlanej (generalny wykonawca), a za kilka dni bede sobie siedzial i sporzadzal oferty w firmie zajmujacej sie bramami przemyslowymi i systemami przeladunkowymi
edit:
obecnie sprzedaje ten towar już w terenie
Ostatnio edytowano 5 gru 2007, 23:06 przez P0L4K, łącznie edytowano 1 raz
A ja jestem instrumentariuszką w ICZMP zasilam więc społeczność medyczną x 2 bo mój mąż jest lekarzem , i społeczność informatyczną bo... mój syn 5,5 lat chyba będzie informatykiem ( nie odstępuje komputera) i jest już mocno zaawansowany !
Obecnie chcę zdać egzamin na prawo jazdy (jestem po pierwszej próbie) i czekam na MX-3 z Niemiec.
A propos – potrzebuje dobrego instruktora w Łodzi u którego zalicze z 10 godzin dodatkowych jazd...był ktoś w tym wątku...może po znajomości lepiej mnie nauczy...jeździć...