Mazda speed na dyskotece
1, 2
Zapraszam wszystkich chętnych na popijawę juz prawie co tygodniową.
Tym razem będzie to dyskoteka, połączona z nocnym lansikiem driver-ów (nasze laseczki na parkiet a my na miasto mazdami!!!!
Planowany club to Łuczniczka godz. 22.00
Tym razem będzie to dyskoteka, połączona z nocnym lansikiem driver-ów (nasze laseczki na parkiet a my na miasto mazdami!!!!
Planowany club to Łuczniczka godz. 22.00
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
farciarz popoludniu, bo dopiero wstalem i jade do tyrki
Ja ze swojej strony moge tylko przeprosic, ze nas nie bylo. Widze, ze nikt za wyjatkiem farciarza nie zareagowal. To smutne. Czy ktos oprocz mnie odnosi wrazenie, ze rozpadl nam sie regoin? 
Ostatnio edytowano 6 sie 2006, 14:48 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Piotruś napisał(a):ze rozpadl nam sie regoin? język
tez odnosze takie wrażenie-- rules wyjechal i wszystko padło
Chłopaki głowa do góry.
To jest tylko kwestia czasu i wróce do Was aczkolwiek pewnie do tego momentu pozostaną tylko wytrwali posiadacze MAZDY
P.S. Ja np Wam zazdroszcze kilku zorganizowanych imprez więc dajecie sobie radę
To jest tylko kwestia czasu i wróce do Was aczkolwiek pewnie do tego momentu pozostaną tylko wytrwali posiadacze MAZDY
P.S. Ja np Wam zazdroszcze kilku zorganizowanych imprez więc dajecie sobie radę
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Widze ze umknal mi jakis watek. Szkoda ze macie zastrzezenia, miedzy soba pewnie o tym rozmawiacie ale osobiscie o tym juz nie powiecie
Jesli uwazacie, ze zle sie dzieje, odstapie funkcje. Moze bedzie lepiej wam to bedzie wychodzic.
Jesli uwazacie, ze zle sie dzieje, odstapie funkcje. Moze bedzie lepiej wam to bedzie wychodzic.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Jesli uwazacie, ze zle sie dzieje, odstapie funkcje. Moze bedzie lepiej wam to bedzie wychodzic.
Five po co te nerwy
Poprostu ludzie nam odpadają, coraz wiecej klubowiczów opuszcza nasze polskie klimaty. Pozatym niektórzy pozbywają sie aut.
I tutaj

Ostatnio edytowano 10 sie 2006, 22:37 przez sanders, łącznie edytowano 1 raz
to nie tak Paweł.... po prostu z kupy ludzi zrobiła się grupka 3-4 aut (osób)... Nie dochodzi nikt nowy, a starzy odchodzą. Ot – to wytłumaczenie mojej tezy o rozpadzie
...od funkcji raczej się nie wymigasz
...nikt nic nie mówi za plecami – wszystko na tymże forum

Fiveopac napisał(a):...miedzy soba pewnie o tym rozmawiacie ale osobiscie o tym juz nie powiecie![]()
...nikt nic nie mówi za plecami – wszystko na tymże forum
Ostatnio edytowano 10 sie 2006, 22:38 przez Pit, łącznie edytowano 2 razy
Piotruś napisał(a):nie wymigasz łoł
to gorzej niz małżeństwo

Nie chce uprawiac czepialstwa anie drapac sie ale....
...jest dosyc wymowne a nie chcialbym zostawiac zadnych niedomówień.
Piotrek moze faktycznie mial cos innego na mysli, ale Patryk masz wyrazne zastrzezenia do spelniania przeze mnie funkcji albo literki ukladaja mi sie w inne slowa niz w rzeczywistosci pojawily sie na forum.
sanders napisał(a):tez odnosze takie wrażenie-- rules wyjechal i wszystko padło
...jest dosyc wymowne a nie chcialbym zostawiac zadnych niedomówień.
Piotrek moze faktycznie mial cos innego na mysli, ale Patryk masz wyrazne zastrzezenia do spelniania przeze mnie funkcji albo literki ukladaja mi sie w inne slowa niz w rzeczywistosci pojawily sie na forum.
Less roof, more fun

to ja pobronię trochę sandersa
...popprostu "za króla Karola" były inne okoliczności – dużo ludzi "dopiero co" kupiła auto, zaczęła przeglądać forum, itp itd (frekwencja np na Festiwalu w Myślęcinku '2005)
...porównaj to ze stanem dzisiejszym...
...popprostu "za króla Karola" były inne okoliczności – dużo ludzi "dopiero co" kupiła auto, zaczęła przeglądać forum, itp itd (frekwencja np na Festiwalu w Myślęcinku '2005)
...porównaj to ze stanem dzisiejszym...
Fiveopac napisał(a):Patryk masz wyrazne zastrzezenia do spelniania przeze mnie funkcji albo literki ukladaja mi sie w inne slowa niz w rzeczywistosci pojawily sie na forum.
co ja moge miec za zastrzeżenia, jak na forum najmniej z wszystkich sie wypowiadam, tylko fakt jest taki że jak rules wyjechał to spotkania klubowe nieco upadły. Nie mam nic do twoich rządów. Czy przedstawicielem byłby Pioterk, Farciarz czy moze jeszcze ktos inny z poza Bydgoszczy to i tak byłoby by tak samo...bo ludzie (auta) po prostu znikaja z klubu.
Zakończmy to... u mX-MEN'a sobie wszyscy wszystko wyjaśnią, ktoś komuś da w mordę (ja od dłuższego czasu mam ochotę [tiiit] karasiowi, ale go nie będzie
), potem wsuniemy grillową kiełbachę i będzie git 
Ostatnio edytowano 10 sie 2006, 23:01 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
1, 2