2. Przemek – muslalem sie az zarejestrowac zeby napisac ci tyle: "ZRZUC W KONCU TE FILMIKI I PODAJ LINKI"
pozdrawiam,
Koles z czarnej meganki
www.mazdaspeed.pl
# napisał(a):Bylo mi bardzo milo was wszystkich poznac, udana imprezka
mX-MEN napisał(a):Obyście cieszyli sie swoimi cudeńkami jak najdłużej
Bury 323 napisał(a):tylko że troche mało RX-ów nie ma więcej was w klubie
MegaLoL napisał(a):# napisał(a):Bylo mi bardzo milo was wszystkich poznac, udana imprezka
Vice versa
mX-MEN napisał(a):Obyście cieszyli sie swoimi cudeńkami jak najdłużej
Kurna bedziemy
Bury 323 napisał(a):tylko że troche mało RX-ów nie ma więcej was w klubie
W klubie to my tak de facto to nie jestesmy
mX-MEN napisał(a):Bo dziadziuś wyjeżdżający z drogi podporządkowanej swoim daewo tico, widzi was mocno mocno daleko, a Wy tymczasem tniecie 61,1 m/s.Można sobie wyobrazić co się stanie w takiej sytuacji.
Potem w najlepszym przypadku wygląda to tak :
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=24886
R-iksik8 napisał(a):mX-MEN napisał(a):Bo dziadziuś wyjeżdżający z drogi podporządkowanej swoim daewo tico, widzi was mocno mocno daleko, a Wy tymczasem tniecie 61,1 m/s.Można sobie wyobrazić co się stanie w takiej sytuacji.
Potem w najlepszym przypadku wygląda to tak :
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=24886
No widzę, że ktoś odwiedza moją ofertę kupna
Żeby nie było to ja wcale nie wariuje![]()
A co do waszego zlotu to bardzo żałuje, że nie mogłem przyjechać... ale do Ryk na 95% przyjadę.
Nie przepuszczę takiej okazji jak nie RX8 (myślę, że do tego czasu będzie sprawna) to MX3. Ciekawie było by się spotkać przed wyjazdem do Ryk i jechać razem ( chodzi mi o
Posiadaczy Mazd z Poznania).
Bury 323 napisał(a):A drogę macie jak ulał. połowa autosrtadą
# napisał(a):2. Przemek – muslalem sie az zarejestrowac zeby napisac ci tyle: "ZRZUC W KONCU TE FILMIKI I PODAJ LINKI"
operator napisał(a):No przemo; buraku;niezle kreciles ! nezle foty,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości