Moderatorzy i porządek na forum
Bimbak napisał(a):Musicie wszyscy pisać to głupie "REGULAMIN!" Co to daje?
już to kiedyś pisałem, nie mam siły znowu.
Masz inną taktykę to ją stosuj – ja zostaję przy swojej.
Patrząc na 626 stwierdzam że się sprawdziła.
Bimbak napisał(a):Co to daje?
myślę, że daje to tyle, że ludzie wogóle ten regulamin czytają i nawet jeśli nie poprawią, to następnym razem już nazwą temat / użyją szukajki stosownie do regulaminu
co prawda zawsze pojawią się nowi i będzie trzeba znowu napisać "REGULAMIN", ale gdybyśmy tego nie pisali, to albo byłby jeden wielki burdel, albo nikomu by się nie chciało na tym forum pisać, bo większość postów by lądowała w koszu a nikt by nie wiedział dlaczego...
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
brii napisał(a):Ale można to chyba napisać na PW
uważam, że nie – zresztą za długo schodzi (ja mam wolnego neta)
wtedy w najlepszym wypadku zmobilizuje to do przeczytania regulaminu jedną osobę – jak się napisze w wątku jest szansa, na kilka – nie wiem jak inni, ja się dopiero wdrażam, i może przez to jeszcze mi się chce, ale stosuje zasadę, że na PW wysyłam zawsze informację o fakcie + wyjaśnienie przyczyny wywalenia wątka do kosza...
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):ale stosuje zasadę, że na PW wysyłam zawsze informację o fakcie + wyjaśnienie przyczyny wywalenia wątka do kosza...
wow gratuluje
jesli chodzi o wysylanie PW o regulaminie to nic nie daje, przy 10 PW dzinnie i przy polowie odpowiedzi na te PW robi sie syf na naszych skrzynakach i w glowie. Lepiej dociera do kogos publiczna reprymenda niz prywatna a przy okazji uczy rez innych.
Patrząc na 626 stwierdzam że się sprawdziła.
w ogłoszeniach tylko burdel sięrobi bo,
– ogłoszenia zostają niepoprawione
– moderator dodaje posta który tylko podbija ogłoszenie
Moim zdaniem jak już zwracać uwage publicznie to POPRAWIĆ TEMAT, dodać notke "EDIT+zjebka" w poście tematu i tyle. Zostawianie niepoprawionych tematów (ogłoszeń) wcale nie mobilizuje reszty do poprawnego ukszałtowania swojego ogłoszenia, wręcz odwortnie. A jak ktoś widzi same dobrze nazwane tematy to jeśli nie jest debilem to chociaż zastanowi sie nad tym czy nie założyć tak tematu jak wygląda reszta.
Dla mnie wywalanie do kosza to już absolutna ostateczność bo
a) nie leży to w interesie forum
b) nie leży to w interesie autora nowego tematu
c) no i oczywiście nie leży to też w moim interesie
Takie jest moje zdanie i mówię tu oczywiście tylko o ogłoszeniach bo to jednak trochę inny dział jak 626 czy ogólny.
PS: Zachęcam do dyskusji może mnie przekonacie że się mylę.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):i mówię tu oczywiście tylko o ogłoszeniach bo to jednak trochę inny dział jak 626 czy ogólny
i z tym się zgadzam – ogłoszenia są zupełnie inną parą kaloszy
ravo kochanie przyznaję się bez bicia, to ja usunęłam posty z "gadżetów klubowych"
ale napisałam, że usuwam wszystko co nie jest na temat...
obiecuję poprawę 
obiecuję poprawę
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Chciałbym złożyć dymisję.
Dzięki za współpracę ostatnio w 929/Xedos 9 Piotrze
I innym modom, z którymi wcześniej pracowałem
A grono moich wiernych fanek pragnę poinformować, że może jeszcze kiedyś wrócę ...
Dzięki za współpracę ostatnio w 929/Xedos 9 Piotrze
A grono moich wiernych fanek pragnę poinformować, że może jeszcze kiedyś wrócę ...
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł

- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG