Kogo widziałem / widziałam
Dzisiaj ok. 10.30 na ul. Królewskiej przy Krakowskim Przedmieściu miałem bardzo sympatyczne spotkanie z uroczą kierowniczką turkusowej MAZDY 323F o numerze rej. WY XXXYY. Wręczyłem sympatycznej Pani moją klubową wizytówkę i zaprosiłem na internetowe strony Klubu oraz na spotkania w plenerze.
Pozdrawiam i być może do zobaczenia.
Pozdrawiam i być może do zobaczenia.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Fakt , widzielismy sie dzisiaj , wracajac z pracy na ul. Marszałkowskiej jechała za mną zielonkawa mx-5 na WY xxxxx pozdrawiam kierowniczkę.( o ile tutaj zagląda , auto nie miało podkładek pod tablicami )P0L4K napisał(a):a ja dzisiaj widzialem Jakse
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Ja również dziś widziłem Jaksę z którym umówiłem się na powtórne spotkanie w cztery koła i również kolegę któremu się nie przedstawiłem (co za złe wychowanie
) a poratował mnie kabelkiem WN który mi się urwał
. Dzięki jeszcze raz wielkie (Dla Jaksy również za diagnostykę
)
- Od: 21 lis 2004, 10:54
- Auto: Mazda 323F(BG) 1990r 1.8(SOHC)
Overkill napisał(a):Adaś napisał(a):Malutka napisał:
podejrzewam ze to bliska krewna
zapewne X6:)
X9 promyczka
Tak to moja siostra X9 i mx-6 tez bedzie tam codziennie stala bo moja babcia wyszla ze szpitala i wymaga stalej opieki wiec moja mama sie tam przeprowadzila i musi byc mobilna. Ja chwilowo pozostaje bez auta. Ale zawsze jest Xed 6 starego
Zoom zoom Zoom
Ten kolega to Pol4KVirusnor napisał(a):a poratował mnie kabelkiem WN który mi się urwał
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
no to teraz ja 31-07 wyjazd o 24 na trasie katowickiej 626 GD pomachaliśmy se potem 1-08 w Gliwicach o 13 między 14 323 F BA Zielony kolor oraz na tylniej szybie jakiś Winel potem Zabrze mx-6 red kolor oraz w Katowicach do M1 podwoziła mnie mx-3 Fajna pupcia
wyjazd na Częstochowę z czeladzi pomachaliśmy sobie 323 F BA red
pozdrawiam kierowców i Panią kierowniczkę z mx-3 
nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
Malutka napisał(a):mbmaster napisał(a):Tak to moja siostra X9 i mx-6 tez bedzie tam codziennie stala
a racja, racja-widzialam ja dzisiaj
a ja wracajac dzis od doktora Jaksy tez widzialem czerwonego Mx6 mbmarka:)
oraz mala fotorelacja z wizyty w u Jarka:)
moja Magdalenka na wymianie lozyska

2x X6 i GFka a z prawej ledwo widać przód parcha GD kombi

i na koniec Magdalena Prezesa:)

Queenis22 napisał(a):no to teraz ja 31-07 wyjazd o 24 na trasie katowickiej 626 GD pomachaliśmy se potem 1-08 w Gliwicach o 13 między 14 323 F BA Zielony kolor oraz na tylniej szybie jakiś Winel potem Zabrze mx-6 red kolor oraz w Katowicach do M1 podwoziła mnie mx-3 Fajna pupcia wyjazd na Częstochowę z czeladzi pomachaliśmy sobie 323 F BA red pozdrawiam kierowców i Panią kierowniczkę z mx-3
ulala, widzę, że kolega robi konkurencję mej pamięci

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
ależ Queenis22 chodziło mi o Twoją dobrą pamięć do spotkanych mazdeczek, a nie pań kierownik 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Queenis22 napisał(a):kocham wszystkie ... nowe i stare a zwłaszcza starsze...
czy tak samo jest u Ciebie z kobitkami
a tak serio, wypatruj w takim razie moze i kiedyś mnie wypatrzysz...

Violetka no pewno będę wypatrywał ciebie
hehe tylko cicho żeby Devil sie tam nie dowiedział
bo wtedy będę targany
po asfalcie
za samochodem
a tak ogólnie sam mam kobitę starszą o 5 miechów a rocznik taki samo 

nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
MAXX napisał(a):Srebrna Mazda 626 na klubowych blachach WNXXXX w centrum siedlec z naklejka Mazdaspeed na tylniej szybce – kto to byl ?
Często jeżdżę i przejeżdżam przez Siedlce. Nie myślałem ze mnie ktoś namierzy. Pozdrawiam.
- Od: 20 maja 2004, 19:53
- Auto: PEUGEOT 607 2,7HDI