Kogo widziałem / widziałam
Adaś napisał(a):no i widzielismy dzis obaj Malutką
Pozdrowionka[/b]
A wlasnie nie bylam do konca pewna czy to ty, a tu na dodatek nawet nie sam
gnalam jak zwykle troche spozniona do pracy
ja rowniez pozdrawiam

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
wczoraj po południu widziałam czerwoną mx5 skręcającą z powsińskiej w bonifacego, a dzisiaj ok. 7:30 mignęła mi z naprzeciwka czerwona mx3 (?) WY...
pozdrowionka
pozdrowionka

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrowionka dla Mx-6 katowice trasa na warszawe niedaleko ikei rejestracyjka sbe.. 
Mazda + saperka – prawie jak Jeep ;)
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
Wczoraj jak stalam w korku na Dzwigowej minela mnie srebrna eFka BG i z tego co widzialam jej kierownik tez mnie zauwazyl, pozdrawiam.
A dzisiaj rano na polczynskiej tez eFcia BG czerwona WPR towarzyszyla mi prawie cala droge do pracy, ale kierowca jakis taki nie wzruszony, chyba nie patrzyl na boki
A dzisiaj rano na polczynskiej tez eFcia BG czerwona WPR towarzyszyla mi prawie cala droge do pracy, ale kierowca jakis taki nie wzruszony, chyba nie patrzyl na boki

Pozdrowienia dla osoby, która 1 lub 2 sierpnia parkowała swoją srebrną 626 GE na poznańskich blachach, z podkładakmi i naklejakami klubowymi, gdzieś w ciasnych uliczkach Mielna.
Pozdrawiam również Fiveopac'a wraz z niewiastą i jego mx-5 których widziałem w sobotę około godziny 20.10 w Bydgoszczy przy Multikinie
Pozdrawiam również Fiveopac'a wraz z niewiastą i jego mx-5 których widziałem w sobotę około godziny 20.10 w Bydgoszczy przy Multikinie
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Ja dzisiaj widziałem Dorotę Mx-3 oraz Piotra z Mx-5 i to pod moim domem
hm......ciekawe 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
OOo a ja widzialem przez ostatni tydzien sporo mazd, m.in. na parkingu przed Cargoforte na Modularnej parkuje turkusowa 626, wczoraj gonilem za szara 323F BG w strone SIedlec na numerach LLB 5C16 a w strone Wegrowa przed Liwem gonilem za czerwona 323F BG. Oprocz tego ktoregos dnia widzialem przy Hynka w wawie zaparkowana granatowa 626 taksowke
, na Bokserskiej zaraz za petla autobusowa srebrna Mazde 6 i ogolnie jeszcze kilka innych ktorych juz nie pamietam ale pozdrawiam kierowcow. Przez tydzien sie nazbieralo troche, a w domu nie mam akurat netu :/
Pozdrowionka dla kierowcy i pasażerki bordowej 626 GE WWL 1A22 na klubowych podkładkach, która minęła nas dając znaki powszechnie uważane w mazdowym światku za przyjazne, wczoraj ok godz 13 na trasie E7 na Gdańsk
madalena&Hawkins
madalena&Hawkins
- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
ja w piątek po południu jadąc grochowska, targową i później na Wołomin widziałam sporo mazdeczek, ale tylko śmigały przed moimi oczami więc mój fotograficzny wzrok nie ujął ich tabliczek, natomiast jedną pamiętam doskonale...pozdrowienia dla tatiana, którego zobaczyłam na lubelskiej, ale też troszeczkę za późno 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
I kto to mówi ?Violetka napisał(a):ale tylko śmigały przed moimi oczami więc mój fotograficzny wzrok nie ujął ich tabliczek,

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):I kto to mówi ?
no dobra, coś tam pamiętam tylko nie chciało mi się pisać np. jakas ciemna granatowa albo czarna 121 WF 70930, niebieska efcia bg WWL N623, chyba złotawa 626 NPI 7914 i szaro – stalowa ... ups tu już nie pamiętam, ale była mocno wgnieciona z prawej strony
było ich troszkę więcej np. zielona i czerwona 323f bg jadąca z Kobyłki w stronę Wawy – tu już na prawdę nie dałam rady nawet zobaczyć tablic bo śmigneliśmy obok siebie

Drogi Jareczku a specjalnie dla Ciebie napiszę, że czerwona mx5, o której pisałam w czwartek była na tabliczkach WE 6446F

Powalasz mnie na kolana swoją pamięciąVioletka napisał(a):Drogi Jareczku a specjalnie dla Ciebie napiszę, że czerwona mx5, o której pisałam w czwartek była na tabliczkach WE 6446F

Jaksa napisał(a):Powalasz mnie na kolana
chyba sobie już odpuszczę, bo doskonale pamiętam to klęczenie na woreczkach z grochem i straszliwy ból kolan – muszę dbać o zdrowie fizyczne mechanika mojej "brzyduli"

Violetka napisał(a):...pozdrowienia dla tatiana, którego zobaczyłam na lubelskiej, ale też troszeczkę za późno
Ja również pozdrawiam i żałuję, że nie mogłem tego uczynić osobiście.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
ja pozdrawiam kierowcow wielu Magdalenek ktore widzialem w Płocku 4-6.08 przy okazji organizacji festiwalu AudioRiver w tych dniach 
Ja widzialam dzisiaj na Ordona, pod blokiem nr 6 zaparkowana zlota 323 BG, numerow a zarazem ew podkladek lub znakow szczegolnych klubu z tej odleglosci nie widzialam (stalam na Polczynckiej na swiatlach), ale calkiem ladnie sie mienila w sloncu
hehe
Aaa no i wracajac z pracki tez Polczynska tam gdzie za zwyczaj stoi czerwona strzala mbmastera, dzis stala jakas bordowa madzia, ale za szybko przemknelam zeby sie przygladac
podejrzewam ze to bliska krewna
Pozdrawiam
Aaa no i wracajac z pracki tez Polczynska tam gdzie za zwyczaj stoi czerwona strzala mbmastera, dzis stala jakas bordowa madzia, ale za szybko przemknelam zeby sie przygladac

Pozdrawiam

Malutka napisał(a): podejrzewam ze to bliska krewna
zapewne X6:)