Skaj(eko) zwany skórą
Strona 1 z 1
Szukałem, ale nie znalazłem, więc wrzucam temat z pytaniem: czy macie jakieś doświadczenie z czyszczeniem ekoskóry? Dżinsy przy takim kolorze( i tu rodzi się następne pytanie: czy macie wiedzę jaki to kolor tapicerki? Jako facet znający dwa kolory: ładny i brzydki, wiem, że jest ładny, ale nie znam nazwy i tego jak go ochrzciła Mazda. W/g mnie nie jest biały, nie jest kością słoniową, ani beżowym... Mam zamiar nabyć płynna skórę, by zatuszować wytarcia na boczku oparcia i nie wiem jaki kolor dobrać po ich zatuszowaniu(również jest jest płynna skóra w kolorze)...zamieszczę zdjęcia, może ułatwią doradzanie 
Twoja tapicerka to pakiet Pure White i według opisu zawiera tapicerkę w kolorze białym ale sam biały chyba całkiem biały nie jest.
Mój ojciec ma Pure Black więc jest łatwiej i po 6 latach praktycznie nie widać zużycia ( 85kkm ) ale w Twoim przypadku chyba faktycznie pozostaje dobrać coś metodą prób i błędów.
Mój ojciec ma Pure Black więc jest łatwiej i po 6 latach praktycznie nie widać zużycia ( 85kkm ) ale w Twoim przypadku chyba faktycznie pozostaje dobrać coś metodą prób i błędów.
Ta metoda prób i błędów najbardziej mnie martwi...
Dziękuję Ci za podanie nazwy pakietu. Może to pomoże, pytając w sklepie lub u sprzedawców internetowych. Mam jeszcze plan udania się do firmy zajmującej się tapicerkami samochodowymi...może tam coś sensownego wymyślą, tylko, że oni zajmują się i pracują na prawdziwych skórach.
Dziękuję Ci za podanie nazwy pakietu. Może to pomoże, pytając w sklepie lub u sprzedawców internetowych. Mam jeszcze plan udania się do firmy zajmującej się tapicerkami samochodowymi...może tam coś sensownego wymyślą, tylko, że oni zajmują się i pracują na prawdziwych skórach.
Strona 1 z 1