Czateria 2025
I to będzie teraz Twój ulubiony samochód, do bólu praktyczny i nie przejmujesz się parkując gdziekolwiek.
To zupełnie inna klasa aut to było głównie konstruowane jako dostawczak a wygoda człowieka i komfort idzie na drugi plan.
Dużo śniegu sypnęło u was? Chwalić się.
Dużo śniegu sypnęło u was? Chwalić się.
Neonixos666 napisał(a):Ja też chciałem uczciwie podejść do uszkodzonej maski w Renacie po płytce z balkonu. Znalazłem maskę, policzyłem malowanie i robociznę bez naciągania, tylko prawdziwy koszt naprawy. Nie zgadzali się z moją wycena to oddałem do warsztatu, finalnie zapłacili więcej a na czas naprawy miałem auto zastępcze. Nie ma sie co szarpać bo firmy ubezpieczeniowe próbują wykręcić poszkodowanego jak się da.
Ojciec miał parkingówke w X3, ale w lampę bixenon. Chcielismy 10k od PZU, bo zderzak, blotnik, lampa, do ogarniecia w tej kwocie. Nie chcieli dać tyle. To dostali 24k netto z ASO

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Beny napisał(a):1,4 pb,emocje podczas jazdy jak na grzybobraniu
panieeeee, emocje to ja miałem w Kangurze 1,9D, 52kM

A może to było 54kM?? Kurna, oszukał bym was

Chyba ze cos popsute,jak sie rozpędza to nawet w miare na pierwszsych biegach jedzie,wiadomo trzeba deptać,ale wrzuce 5 i mi sie wydaje jakby ręczny ktos zaciągnął
Pierwsze 300kilo za nami ,nie wygląda tak imponująco jak u Neo pod dach w Renacie, ale zobaczymy jak poskładam w calosc ile szafek pomiesci .
Pierwsze 300kilo za nami ,nie wygląda tak imponująco jak u Neo pod dach w Renacie, ale zobaczymy jak poskładam w calosc ile szafek pomiesci .-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 15:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
A ja jeszcze jednego amerykanca nie skonczylem a kupilem juz kolejnego
. Ford Explorer 2016 3,5 v6 7os. ….. niedlugo wyrusza do PL
. Ten juz na handel, pora zaczac zarabiac na tych autach.
..::Born To Rise Hell::..
Beny napisał(a):Chyba ze cos popsute,jak sie rozpędza to nawet w miare na pierwszsych biegach jedzie,wiadomo trzeba deptać,ale wrzuce 5 i mi sie wydaje jakby ręczny ktos zaciągnąłPierwsze 300kilo za nami ,nie wygląda tak imponująco jak u Neo pod dach w Renacie, ale zobaczymy jak poskładam w calosc ile szafek pomiesci .
I po to takie właśnie auta są do takiego przewozu przy budowie, wykończeniach czy przeprowadzce idealne. Moja Renata na razie zostaje u mnie i będzie
aż się koła nie rozjadą, dziś na podwórku u rodziców się zakopałem ale na szczęście mam wielosezon a nie jakieś tam przereklamowane zimówki i się wyjechało bez pomocy innych Dopisano 29 lis 2025 18:17:
Beny napisał(a):ale zobaczymy jak poskładam w calosc ile szafek pomiesci .
W sumie na początku myślałem że to na opał wieziesz.

Dopisano 29 lis 2025 18:19:
JohnnyB napisał(a):A ja jeszcze jednego amerykanca nie skonczylem a kupilem juz kolejnego. Ford Explorer 2016 3,5 v6 7os. ….. niedlugo wyrusza do PL
. Ten juz na handel, pora zaczac zarabiac na tych autach.
Wrzucaj nagranie jak to gada te
Wrzuce jak bedzie wreszcie normalnie jezdzil.
Mam wypadanie zaplonu na 2 cylindrach, uboga mieszanka. Mapa sie chyba rozjechala. Stad nie smigam nim. Czekam na zimowki, potem wstawiam do warsztatu i moze do swiat zamkne temat. Dodatkowo chce wstawic oryginalny zderzak. Ten csutomowy to jedna wielka lipa.
A dzis kupilem to. Wszedl ponizej 4kUSD, wiec powinno byc calkiem spoko.
Mam wypadanie zaplonu na 2 cylindrach, uboga mieszanka. Mapa sie chyba rozjechala. Stad nie smigam nim. Czekam na zimowki, potem wstawiam do warsztatu i moze do swiat zamkne temat. Dodatkowo chce wstawic oryginalny zderzak. Ten csutomowy to jedna wielka lipa.
A dzis kupilem to. Wszedl ponizej 4kUSD, wiec powinno byc calkiem spoko.
JohnnyB napisał(a):A dzis kupilem to. Wszedl ponizej 4kUSD, wiec powinno byc calkiem spoko.
Sam przód czy jeszcze ma gdzieś uszczerbek?
Poducha kierowcy. A tak tylko zderzak przod. Szybka pilka. Nowa poducha, napinacz pokleic, poszpachlowac i pomalowac zderzak. Przebieg wiekszy 130 tys mil, ale to wopnossace 3,5 wiec polata. Pojezdze przez pol roku i na handel.
To nie wielkie uszkodzenia, szybko ogarniesz. Ja dziś wstępnie rozmawiałem z jednym właścicielem garażu zaraz za moim blokiem i wygląda na to że od przyszłego roku Renata będzie garażowania na razie tylko wynajem ale może uda się na własność kupić zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
No ja juz wiem że Explorer nie bedzie garazowany. Pierwsze auto o dlugosci przekraczajacej 5 metrów
. Nie ma szans aby sie zmiescil
. Oplacony, wiec czekamy na odbior do portu i wiecej zdjec.
Dzis przyjezdza Meverick, zobaczymy na zywo jak wyglada to cudo amerykanskiej motoryzacji.
Jak by ktos szukal ciekawego sedana za grosze to dzis licytacja ciekawego Taurusa. Chyba pojdzie ponizej 1kUSD........zona mi juz zabronila cokolwiek kupowac, nawet do Biedronki juz nie moge chodzić
Dzis przyjezdza Meverick, zobaczymy na zywo jak wyglada to cudo amerykanskiej motoryzacji.
Jak by ktos szukal ciekawego sedana za grosze to dzis licytacja ciekawego Taurusa. Chyba pojdzie ponizej 1kUSD........zona mi juz zabronila cokolwiek kupowac, nawet do Biedronki juz nie moge chodzić
Spotkaliście się już z opakowaniami plastikowymi z kaucją? Już pomału zaczynają się pojawiać u mnie w sklepie pierwszym artykułem będziemy ,,wino" Fajrant o smaku Malinowym 
Beny napisał(a):Jeszcze nie,ja praktycznie tylkoncola od święta do whisky a tak to jedziemy na sodastream i czajnik z filtrem
Sporo osób na to przeszło, zdecydowanie będzie ich więcej, też mamy dzbanek z filtrem, najwięcej butelek jest tylko po moim napoju Lipton zielona herbata zero
.Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości