auto zapala i gaśnie mazda cx 30 2019 benzyna 186 KM
Strona 1 z 1
Jest to usterka gdzieś ukryta . Byłem w serwisie ,zbadali wszystko . Auto nie wykazuje żadnych błędów kodów. Kluczyki sprawne ,immobilizer sprawny. A jednak co jakiś czas auto zapalam a ono od razu gaśnie, odpalam znowu a on gaśnie. Odczekam z 3 minuty i auto zapala normalnie i jedzie. Czy ktoś wie co to jest za usterka. Oczywiście to się nie dzieje za każdym razem .Ja normalnie autem jeżdżę ,dopiero jak go zgaszę i chcę go odpalić to wtedy pojawia się ta usterka. Zapomniałem dodać że za pierwszym razem wyskoczył kod P-1260, ale został skasowany i jak byłem w serwisie na diagnostyce to już nie ukazywał się.

- Od: 6 lip 2011, 09:18
- Auto: Mazda 6 diesel combi 2004r
Wczoraj byłem na sprawdzeniu auta w salonie mazdy ,to chyba wszystko sprawdzili . Tak jak opisałem wszystko wyżej. A co to jest to zabezpieczenie omega?.
Dopisano 23 paź 2025, 14:30:
Z tego co widzę mazda CX30 nie posiada takiego zabezpieczenia. Może być stosowane jako dodatkowe ,ale nie fabryczne. Po za tym moja mazda pochodzi z DANII .
Dopisano 23 paź 2025, 14:30:
Z tego co widzę mazda CX30 nie posiada takiego zabezpieczenia. Może być stosowane jako dodatkowe ,ale nie fabryczne. Po za tym moja mazda pochodzi z DANII .

- Od: 6 lip 2011, 09:18
- Auto: Mazda 6 diesel combi 2004r
Strona 1 z 1