Grzyby napisał(a):Jdziemy na Rockowiznę do Poznania na 3 dni i pasuje się jakoś właściwie oznaczyć
Polecam Mystic w Gdańsku. Byłem w tym roku, żałuję, że tylko na 1 dzien. Na przyszły biorę blind birda na 4 dni
Nie polecam za to Openera

www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Jdziemy na Rockowiznę do Poznania na 3 dni i pasuje się jakoś właściwie oznaczyć
Krzemol napisał(a):Używał ktoś uchwytów na telefon wsuwanych w gniazdo CD? Tak sobie pomyślałem że tam akurat byłoby fajne, nie przeszkadzające miejsce na jakieś dłuższe trasy z nawigacją. Wtedy bym się nie bawił w żadne Androidy, muzy i tak zawsze słucham z USB mimo że jest streaming po BT, rozmowy po BT też działają dobrze więc po co mi to
Krzemol napisał(a):Szewc bez butów chodzi
Krzemol napisał(a):Tyle kombinowania a ten z Auchan za 6zł jest idealnie na wysokość kratki (siedzi na sztywno i kratka nie opada), telefon wsunięty poziomo idealnie ją zasłania i co najważniejsze zegarek nadal odsłonięty. Na miejscu pasażera i tak z reguły zmarzluchy w porównaniu ze mną, telefon ma chłodek, każdy zadowolony
. Dzisiaj przetestowałem i nic nie kombinuję dalej w tym temacie. Za tydzień test 1400km.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości