Siedziałem w 5 (dla mnie za mała), siedziałem w 9 no i kosmos naprawdę za tą kasę to masakra 220 tys, a europejski nie wiem czy za 500 tys miał by takie wyposażenie, jakość i standard.
Osobiście zastanawiam się nad Jaecoo 7 super hybrid 80km bez problemu robi na elektryku po mieście spokojnie można kilka dni bez ładowania jeździć, cena za to co oferuje 170 tys w full wypasie jest naprawdę dobrym kompromisem miedzy omodą 5 a 9.
Śledzę forum, czytam opinie, rozmawiam z użytkownikami, mój kumpel mechanik czeka do końca roku aż będą wyprzedaże roczników i bierze Jaecoo 7, mówił że europejczyki pod względem wyposażenia i jakości wykonania się kryją. Miał to na warsztacie i oglądał.
Rozmawiałem ostatnio z przedstawicielem BYD mówił że te wszystkie chińskie samochody teraz przyjeżdżają tak dopracowane i dopieszczone bo oni chcą przejąć rynek i twierdzi że jeszcze przez najbliższy rok będą w dobrej cenie i jakości jak już zacznie ich być coraz więcej to cena pójdzie w górę a jakość zacznie spadać
Ale mimo wszystko takie wyposażenie, jakość, cena i gwarancja 7 lat albo 150 tys km robi robotę