Neonixos666 napisał(a):No to biały dym w watykanie, w Polsce dostali by mandat i zakaz palenia
Coś nie pykło.
Dym co prawda biały ale Papież miał byc teraz "negro"

Końca świata nie widać, czyli warto wymieniać sprzęgło

www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):No to biały dym w watykanie, w Polsce dostali by mandat i zakaz palenia
Beny napisał(a):Panowie nowy tefon powiedzmy za +/– tysiaka albo jakąś lepsza używka w tej cenie co byście wybrali?
też miałem jakiegoś poco kupować ale finalnie kupiłem używany P30pro, fajne zdjęcia i dalej z recenzji wypada dobrze.Neonixos666 napisał(a):Kiedyś myślałem nad Poco X7 pro i chyba można go wyrwać za oko 1000zł
MrShaleck napisał(a):Nowe to będzie niestety budżetowy chinol w tej cenie
Beny napisał(a):finalnie kupiłem używany P30pro, fajne zdjęcia i dalej z recenzji wypada dobrze.
p20, p20 pro i P30pro to moje ostatnie tel w przeciągu 5lat, pierwsze 2 uzywki jeszcze ns gwarancji,w P20pro bateria nadal trzyma cały dzień normalnego użytkowania. P30 kupiona bez gwarancji też ok. 2letni srajfon którego młoda dostała od szwagra używała pół roku bateria śmietnik. No ale z używkami jak piszesz nigdy nie wiadomo.Neonixos666 napisał(a):Nie wiem dlaczego ale jakoś nigdy nie zdecydował bym się na używkę, nie twierdzę że to błąd ale jakoś przypomina mi to lata przed smartfonowe gdzie kupowało się używki z racji sporej kasy za nowe a te po paru właścicielach były już zmęczone. Ja lubiłem te rozzuwane od Samsunga np D900i, niestety prowadnice się zacierały.
JohnnyB napisał(a): i na 2-3 lata spokojnie starcza
Dominator napisał(a):android wyprzedza o lata świetlne japka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości