Jak wyjąć lampkę lusterka?
Strona 1 z 1
Cześć niedawno ściągałem podsufitke w tej maździe i raczej lampka bez demontażu podsufitki nie do wyciągnięcia (choć nie próbowałem), a co się dzieje nie świeci ? Zdjęcie które robiłem od góry tej lampki
Dopisano 4 maja 2025, 09:16:
I jeszcze jedno jak wyciągniesz ten zaczep to w nim jest wtyczka z gniazdem do tej lampki zobacz czy po otwarciu lusterka jest przejście na tym gnieździe. Bo mi się wydaje że lampka będzie ok.
Dopisano 4 maja 2025, 09:16:
I jeszcze jedno jak wyciągniesz ten zaczep to w nim jest wtyczka z gniazdem do tej lampki zobacz czy po otwarciu lusterka jest przejście na tym gnieździe. Bo mi się wydaje że lampka będzie ok.
matijas1994 napisał(a):Cześć niedawno ściągałem podsufitke w tej maździe i raczej lampka bez demontażu podsufitki nie do wyciągnięcia (choć nie próbowałem), a co się dzieje nie świeci
Świeci, świeci. Stopniowo eliminuje wszystkie źródła grzechotek, miałem wrażenie że to ta lampka się odzywa bo coś w podsufitce w tym obszarze było słychać, ale to chyba jednak nie ona. W każdym razie wielkie dzięki za potwierdzenie że raczej nie da się jej wyjąć, ja nie znalazłem sposobu.
Ma Rek napisał(a):matijas1994 napisał(a):Cześć niedawno ściągałem podsufitke w tej maździe i raczej lampka bez demontażu podsufitki nie do wyciągnięcia (choć nie próbowałem), a co się dzieje nie świeci
Świeci, świeci. Stopniowo eliminuje wszystkie źródła grzechotek, miałem wrażenie że to ta lampka się odzywa bo coś w podsufitce w tym obszarze było słychać, ale to chyba jednak nie ona. W każdym razie wielkie dzięki za potwierdzenie że raczej nie da się jej wyjąć, ja nie znalazłem sposobu.
I jak w sprawie wypełnienia bagażnika ?
Strona 1 z 1