Poglądowe zdjęcia ( wersja poliftowa i przed ) :
Lampy tył – różne wersje, zależnie od wyposażenia
Strona 1 z 1
Czy wersje europejskie również się różnią ( tak samo jak na rynek USA ) lampami tył, zależnie od wybranej wersji wyposażenia ? – chodzi o świecące ringi. W USA tylko najbogatsze wersje mają świecące obie lampy – czy u nas jest tak samo
Jeżeli tak, to czy ktoś może podać numer lampy ze świecącym ringiem w klapę hatchbacka ( wersja po 2022 r ) ? Ew. info , które wersje wyposażenia mają podwójne ringi ?
Wydaje mi sie że juz od wersji Exclusive-Line
gdzie masz:
– Reflektory przednie i matrycowe światła do jazdy dziennej (LED) z systemem oświetlenia adaptacyjnego (ALH) ze spryskiwaczami
albo wszystkie juz wersje EU po 2022 tak mają...
U mnie wygląda to tak:
gdzie masz:
– Reflektory przednie i matrycowe światła do jazdy dziennej (LED) z systemem oświetlenia adaptacyjnego (ALH) ze spryskiwaczami
albo wszystkie juz wersje EU po 2022 tak mają...
U mnie wygląda to tak:
Ok , dzięki – szukam lampy EU ( z przeciwmgielnymi i ze świecącym ringiem ) bo już się naciąłem raz.
PS. zauważyłem, że są też wersje lamp płaskie na zewnątrz ( przedlifty
) , jak i z wypukłymi przetłoczeniami
PS. zauważyłem, że są też wersje lamp płaskie na zewnątrz ( przedlifty

CezaR83 napisał(a):Wydaje mi sie że juz od wersji Exclusive-Line
wydaje mi się , że exlusive line, Hikari i Enso będą miały właśnie takie. Czy ktoś miałby możliwość podesłania numeru lampy w klapie po stronie kierowcy ?
Zasada jest prosta, wyposażenie z LEDami ma tylne ringi świecące. Dokładnie tak jak napisał CezaR83
Ja mam wersje z 2019 r. Kanjo, w której nie było świecących ringów z tyłu i były zwykłe żarówki dla DRL. A jednak u mnie świecą, bo Kanjo z silnikiem X dostawało kilka dodatkowych opcji niedostępnych z silnikiem G w tej samej wersji wyposażenia. Między innymi bezramkowe lusterko wsteczne i właśnie DRL realizowane LEDami + ALH.
Z twojego posta wnioskuję, że jesteś zainteresowany nr lampy poliftowej, ale może przyda się też nr tej przed liftem. Na zrzucie po prawej na czarno nr lampy dla mojego VIN (ze świecącymi ringami) i na różowo inne modele. Zwróć uwagę na opis W/O R. COMBI SIGNATURE ILLUMI i W/R. COMBI SIGNATURE ILLUMI. Strzelam, że będą to odpowiednio bez świecących ringów i ze świecącymi ringami.
CezaR83 napisał(a):– Reflektory przednie i matrycowe światła do jazdy dziennej (LED) z systemem oświetlenia adaptacyjnego (ALH) ze spryskiwaczami
Ja mam wersje z 2019 r. Kanjo, w której nie było świecących ringów z tyłu i były zwykłe żarówki dla DRL. A jednak u mnie świecą, bo Kanjo z silnikiem X dostawało kilka dodatkowych opcji niedostępnych z silnikiem G w tej samej wersji wyposażenia. Między innymi bezramkowe lusterko wsteczne i właśnie DRL realizowane LEDami + ALH.
Z twojego posta wnioskuję, że jesteś zainteresowany nr lampy poliftowej, ale może przyda się też nr tej przed liftem. Na zrzucie po prawej na czarno nr lampy dla mojego VIN (ze świecącymi ringami) i na różowo inne modele. Zwróć uwagę na opis W/O R. COMBI SIGNATURE ILLUMI i W/R. COMBI SIGNATURE ILLUMI. Strzelam, że będą to odpowiednio bez świecących ringów i ze świecącymi ringami.
dokładnie o to mi chodziło, dziękuję 
Jednak lapmy przedlift i polift też mają różny wygląd ( 4 pojedyncze diody na środku vs "krzyżyk" )

Jednak lapmy przedlift i polift też mają różny wygląd ( 4 pojedyncze diody na środku vs "krzyżyk" )
Strona 1 z 1