motostat.pl
chwila bo nie nadążam
Jak jestem w edycji podpisu to mam na dole odznaczone "Wyłącz BBCode" Mam jakoś edytowac przeklejany kod?
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
wklej
Wyłącz BBCode odznaczone
efekt powinien być taki:
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/45674][img]http://www.motostat.pl/user_images/45674/icon1.png[/img][/url]
Wyłącz BBCode odznaczone
efekt powinien być taki:

dzieki. widocznie dopiero po kilku piwkach to zaczyna miec sens, wydawalo mi sie ze juz tak robilem a nie wyswietlalo sie dobrze 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Odkopuję temat, bo projekt motostat.pl został chyba kilka lat temu porzucony. Brak kontaktu z twórcami, brak wsparcia i aktualizacji o nowe modele samochodów.
Co polecacie w zamian motostat, działający na identycznej zasadzie, z możliwością importu historii wpisów z motostat.pl?
Co polecacie w zamian motostat, działający na identycznej zasadzie, z możliwością importu historii wpisów z motostat.pl?
Palmer napisał(a):Odkopuję temat, bo projekt motostat.pl został chyba kilka lat temu porzucony. Brak kontaktu z twórcami, brak wsparcia i aktualizacji o nowe modele samochodów.
Chyba jednak żyje i jest w trakcie zmian.... narazie gorzej niz było...
Alternatywą tylko jedną jak dla mnie i tylko mobilna czyli Fuelio
Tak, zauważyłem. Musiałem w związku z tym poprawić odnośnik w stopce, bo poprzedni przestał działać. Nowy interfejs nie jest specjalnie przyjazny. Skoro to wersja tymczasowa i podobno twórcy słuchają sugestii użytkowników – to pozostaje mieć nadzieję, że zostanie jeszcze dopracowana. Na tę chwilę za mało danych widocznych od razu. Po więcej trzeba wejść do... edycji danego rekordu, co jest bezsensowne. Poza tym zniknęły ulubione pojazdy oraz komentarze pod dziennikiem.
Póki co FUELIO górą i "Dziennik kosztów" na portalu Autocentrum.
Póki co FUELIO górą i "Dziennik kosztów" na portalu Autocentrum.