Rozrząd
Strona 1 z 1
Naprawdę, tak trudno poszukać informacje?
Tyle razy temat był poruszany na forum.
W silniku masz łańcuch i nic z nim robić nie musisz
.
Tyle razy temat był poruszany na forum.
W silniku masz łańcuch i nic z nim robić nie musisz
To teraz z innej beczki co myślicie żeby zakonserwować podwozie podobno mazda jest fabrycznie zabezpieczona ta moja 2014 r nic poważnego się na razie nie dzieje ale dużo nią jeżdżę na ryby,polne drogi,gruntowe nieraz słyszę jak kamyczki od dołu walą w podłogę,i jaki koszt mbej więcej takiej usługi?
W temacie korozji w Maździe wiele się zmieniło na plus ale nadwozie nie jest tak nieśmiertelne jak rozrząd.
Wiem bo jeżdżę Mazdami od niemal czterdziestu lat.
Jeśli masz zamiar trochę autem pojeździć i masz dobrego fachowca od konserwacji to rób.
Jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi. Warunek dobry fachowiec a nie ktoś kto na korozje położy zabezpieczenie.
Wiem bo jeżdżę Mazdami od niemal czterdziestu lat.
Jeśli masz zamiar trochę autem pojeździć i masz dobrego fachowca od konserwacji to rób.
Jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi. Warunek dobry fachowiec a nie ktoś kto na korozje położy zabezpieczenie.
Osobiście nie znam. Nigdy konserwacji nie robiłem poza akcją serwisową w BK, która i tak niewiele pomogła.
Ruda tylne nadkola i tak zeżarła
.
W Krakowie i okolicach pewnie kilku się znajdzie.
Kolegom na forum ułatwiłbyś gdyby było wiadomo skąd jesteś. Uzupełnieni profilu na pewno pomoże.
Ruda tylne nadkola i tak zeżarła
W Krakowie i okolicach pewnie kilku się znajdzie.
Kolegom na forum ułatwiłbyś gdyby było wiadomo skąd jesteś. Uzupełnieni profilu na pewno pomoże.
Strona 1 z 1