Potrzebujemy projektu koszulki na zlot w rykach, koszulka bedzie jednego koloru z napisem innego koloru ( np czarna z bialymi napisami ) prosimy o projekt tylko jednej strony koszulki. Swoje prace prosze pokazywac w tym watku, termin nadsylania do 9 sierpnia. Dziekuje z gory za wszystkie projekty, koszulki beda rozdawanie na zlocie
Projekt koszulki
Witam
Potrzebujemy projektu koszulki na zlot w rykach, koszulka bedzie jednego koloru z napisem innego koloru ( np czarna z bialymi napisami ) prosimy o projekt tylko jednej strony koszulki. Swoje prace prosze pokazywac w tym watku, termin nadsylania do 9 sierpnia. Dziekuje z gory za wszystkie projekty, koszulki beda rozdawanie na zlocie
Ostatnio edytowano 14 sie 2006, 08:41 przez ravo, łącznie edytowano 1 raz
www.mazdaspeed.pl/klub/koszulka&logo.cdr
www.mazdaspeed.pl/klub/koszulka&logo.ai
www.mazdaspeed.pl/klub/koszulka&logo.jpg
www.mazdaspeed.pl/klub/koszulka&logo.ai
www.mazdaspeed.pl/klub/koszulka&logo.jpg
Ostatnio edytowano 4 sie 2006, 10:53 przez ravo, łącznie edytowano 1 raz
A ja na samochod zaklepuje XL i na dokupienie L
...A moze by jakas liste zrobic kto bierze napewno i jaki rozmiar pozniej zeby sie niepchac i dobijac no ioczywiscie zeby przyppadkiem niezabraklo, bo wtedy moja Panna mnie zabije jak niedostanie

Mój xedosik viewtopic.php?f=314&t=134402
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
widze że tu idą na ilość a nie na jakość
więc na szybko wrzucam pierwszy projekt, który mi sie nie podoba
drugi będzie lepszy.
biała:
czarna:
(c) jacobs
oczywiście moge ją dowolnie zmodyfikować, jeżeli chodzi o napisy
przewiduje jeszcze jedną wersje, a jak będe miał natchnienie to 6

więc na szybko wrzucam pierwszy projekt, który mi sie nie podoba
drugi będzie lepszy.
biała:

czarna:

(c) jacobs
oczywiście moge ją dowolnie zmodyfikować, jeżeli chodzi o napisy
przewiduje jeszcze jedną wersje, a jak będe miał natchnienie to 6
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Kochani! miejcie na uwadze że koszulki są w wielkościach S-XXL a nadruk na nich ma być takiej samej wielkości. Logiczne jest więc że rozmiar druku przy projektach jacobsa na największych koszulkach będzie wydawał się mniejszy niż na koszulkach najmniejszych 
IMO dolna wielkość powinna być wielkością koszulki najmniejszej
zapobiegnie to w pewnym stopniu zniekształceniom które powstają po założeniu koszulki
taka będzie tylko jedna
BTW a może w celu łatwiejszej identyfikacji dla organizatorów oraz osób zajmujących się pomocą na spocie zrobimy koszulki w innym kolorze ? (np. żółte lub pomarańczowe) ?
zapobiegnie to w pewnym stopniu zniekształceniom które powstają po założeniu koszulki
jacobs napisał(a):XsiXL
taka będzie tylko jedna

BTW a może w celu łatwiejszej identyfikacji dla organizatorów oraz osób zajmujących się pomocą na spocie zrobimy koszulki w innym kolorze ? (np. żółte lub pomarańczowe) ?