(niestety te oferty za jakis czas znikają wiec jak ktoś chce to szybko
Akcesoria i dodatki OEM i nie tylko.
Ja mam jeszcze takie bzdetki zamówione:
link podam na PW)
- Załączniki
Ostatnio edytowano 20 maja 2024, 16:17 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
Montaż chlapaczy zakończony.
Pasują idealnie, montaż tylnych załączonymi wkrętami, przednie na oryginalne spinki. Warto zaopatrzyć się w dodatkowe spinki. S przodu są otwory od dołu bez spinek, trzeba dołożyć. Z tylu nie ma otworów w nadkolu, ale szybka akcja i już są.
Na dodatek nadkola przednie nie mają wygłuszenia od strony kabiny. Ktoś chyba zamieszczał zdjęcie, że w wersji 2024 są. Może mojej się nie należały? ;–).
A prezentują się tak, jak poniżej.
Pasują idealnie, montaż tylnych załączonymi wkrętami, przednie na oryginalne spinki. Warto zaopatrzyć się w dodatkowe spinki. S przodu są otwory od dołu bez spinek, trzeba dołożyć. Z tylu nie ma otworów w nadkolu, ale szybka akcja i już są.
Na dodatek nadkola przednie nie mają wygłuszenia od strony kabiny. Ktoś chyba zamieszczał zdjęcie, że w wersji 2024 są. Może mojej się nie należały? ;–).
Dziękuję bardzo, zamawiam!MichG napisał(a):Montaż chlapaczy zakończony.
kamil_franiu napisał(a):Wczoraj zostały zabezpieczone wszystkie elementy piano black folia bezbarwną oraz ekran nawigacji efekt jak dla mnie super wygląda jakbym co dopiero wyjechał z salonu
Firma LUXURY CAR CARE | PIELĘGNACJA POJAZDÓW koszt 450 zł
@kamil_franiu jak takie zabezpieczenie zniosło próbę czasu ?
Znalazłem takie metalowe emblematy.... coś idealnego dla kogoś kto chce pozbyć sie Chromu na rzecz Black Style
Nawet to wygląda dobrze mnie sie wydaje...

Nawet to wygląda dobrze mnie sie wydaje...

Hej,
właśnie czekam na dokumenty do nowej 3 BP, po zarejestrowaniu muszę poczekać parę dni na montaż akcesoriów. Przechodzi mi przez głowę poczekanie chwilę dłużej i montaż tego wydechu "sportowego" z ASO. Posiada ktoś? Warto?
Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji co wchodzi w zestaw , ani nie potrafię znaleźć porównania jak brzmi stockowy vs "sportowy".
Jeżeli to rzeczywiście okaże się sam końcowy (+ poszerzone końcówki) to cena z kosmosu. Mimo wszystko, wymiana bez utraty częściowej gwarancji tylko w ASO :/
właśnie czekam na dokumenty do nowej 3 BP, po zarejestrowaniu muszę poczekać parę dni na montaż akcesoriów. Przechodzi mi przez głowę poczekanie chwilę dłużej i montaż tego wydechu "sportowego" z ASO. Posiada ktoś? Warto?
Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji co wchodzi w zestaw , ani nie potrafię znaleźć porównania jak brzmi stockowy vs "sportowy".
Jeżeli to rzeczywiście okaże się sam końcowy (+ poszerzone końcówki) to cena z kosmosu. Mimo wszystko, wymiana bez utraty częściowej gwarancji tylko w ASO :/
- Od: 10 sty 2025, 13:16
- Auto: Mazda 3 BP 2.0 186KM (2024/2025)
zabo napisał(a):Hej,
Witamy na Forum

Daj spokój sobie. Ja o tym samym myślałem podczas zamawiania i porównywałem, końcówki są mniejsze w tym sportowym niż fabryczne w eSkyactivX – stwierdziliśmy ze sprzedawcą ze te fabryczne ładniejsze.
W zestawie sportowym (Sportowy tłumik końcowy Bastuck) masz tylko tłumik i wydech wraz z tymi niby końcówkami sportowymi które wyglądają i tak słabo w porównaniu do fabrycznych. Jeśli chodzi o dźwięk to nie wnikałem jak to brzmi, bo nie zależało mi na dźwięku tylko wyglądzie bo tylny zderzak z dyfuzorem ma sporo miejsca na te wydechy... Jeśli bym teraz zmieniał to jakiś custom na zamówienie!

FILM z pakietem Remusa!
poleci ktoś jakieś fajne nakładki na progi ( widoczne po otwarciu drzwi )
oprócz zwykłej folii, bo jak dla mnie jest niewystarczająca
dobrzyn22 napisał(a):poleci ktoś jakieś fajne nakładki na progi ( widoczne po otwarciu drzwi )oprócz zwykłej folii, bo jak dla mnie jest niewystarczająca
Poszukaj TUTAJ – moze jakieś inne podobne?
Patrzyłem tam ale to są naklejki, a wolał bym coś trwalszego/metalowego – pytanie, czy ktoś już ma coś przetestowane i się sprawdza 
Ostatnio edytowano 15 sty 2025, 22:33 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
dobrzyn22 napisał(a):Patrzyłem tam ale to są naklejki, a wolał bym coś trwalszego/metalowego pytanie, czy ktoś już ma coś przetestowane i się sprawdza
To ja moge polecić bo mam ---> oryginalne nakładki

Tylko ta cena!

Ostatnio edytowano 19 lut 2025, 14:54 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
dobrzyn22, też szukam od jakiegoś czasu nakładek do BN co prawda, ale raczej coś z zamiennika bo za OEMowe to cena jest chora... Nie wiem w jakim stylu szukasz, mi w oko wpadły z Ali na przykład takie:
Pierwsze
Drugie
Trzecie Tu te z czerwonym tłem ciekawe – ja mam Soul Red i myślę że by się to nawet nawet mogło komponować i jak nic lepszego nie wynajdę to chyba na te się zdecyduję... Ty masz jakieś typy inne swoje, coś szukałeś już?
Pierwsze
Drugie
Trzecie Tu te z czerwonym tłem ciekawe – ja mam Soul Red i myślę że by się to nawet nawet mogło komponować i jak nic lepszego nie wynajdę to chyba na te się zdecyduję... Ty masz jakieś typy inne swoje, coś szukałeś już?
- Od: 26 gru 2015, 09:57
- Auto: Mazda3 BL MPS '11 2.3T
Mazda3 BM '16 2.0 [*]
Mazda3 BN '18 2.0
CezaR83 napisał(a):Tylko ta cena!
no właśnie – one są OK, ale cena z kosmosu

koolczas napisał(a):jak nic lepszego nie wynajdę to chyba na te się zdecyduję... Ty masz jakieś typy inne swoje, coś szukałeś już?
Tak, do BP są podobne i tak samo, jak nic innego nie znajdę to któreś w stylu, które podlinkowałeś wybiorę.
Np. do starej Mazdy6 miałem takie, które pokrywały próg z obu stron i to było dobre rozwiązanie

Ja dzisiaj zamówiłem takie:
https://allegro.pl/oferta/mazda-3-iv-20 ... 4779204278
W sobotę przyklejam.

W sobotę przyklejam.
o dzięki, wyglądają całkiem fajnie
daj znać po przyklejeniu czy wszystko OK, najlepiej ze zdjęciem 
Dopisano 15 stycznia 2025, o 22:37:
Montował ktoś może u siebie takie elektryczne otwieranie bagażnika ?

Dopisano 15 stycznia 2025, o 22:37:
Montował ktoś może u siebie takie elektryczne otwieranie bagażnika ?
dobrzyn22 napisał(a):Montował ktoś może u siebie takie elektryczne otwieranie bagażnika ?
Ja mam w planach dalszych , nawet znalazłem zestaw na Alie
Musze tylko znaleźć kogoś kto to ogarnie, podobno ASO w Lublinie to juz montuje na życzenie.