Działa to w ogóle ?
W zasadzie z tyłu od strony kostek wygląda to tak samo, pytanie tylko czy gdybym zaryzykował i podpiął ten z wyświetlaczem to muszę coś programować
Jest szansa samym podłączeniem panelu coś spalić ? – w sensie coś poza panelem ?
www.mazdaspeed.pl
czik3n napisał(a):sam zmienia natężenie nadmuchu do temperatury. Ciepło/zimno działa idealnie nawet mam wrażenie że mocniej 9 szybciej ) niż wcześniej
czik3n napisał(a):Jak ustawiłem na szybko 19 na jednym a 26 na drugim to po prostu decyduje temperatura pokrętła przy auto więc dmucha z kratek jednakowo taka temperatura jaka zadana jest przy auto.
worn napisał(a):W ciemno strzelałbym, że prawe nie robi teraz realnie nic (nie licząc zmiany wartości na wyświetlaczu), a lewe steruje temperaturą nawiewu.
czik3n napisał(a):Jak zmienię natężenie dmuchawy np na 1 kreskę ale wrzucę 26 stopni i wcisnę auto to automatycznie zaczyna szybko dmuchać żeby dobić do tej wartości.
worn napisał(a): Auto bez czujnika temp. wew. pojazdu nie wie czy jest w nim już zadana temperatura 26 st. czy nie. A to w zależności od tej informacji wysterowałby szybkość nawiewu
worn napisał(a):Może ustawiasz na jakieś skrajne temperatury? Za nisko w lecie, za wysoko w zimie? U mnie z tym problemów nie ma i moc nawiewu opada wraz ze zbliżeniem się do zadanej temperatury. A zazwyczaj ustawiam 19 st. latem, 21 st. zimą
jezyk69 napisał(a):Zawsze jak ustawiam klimę na „Auto”, to automat sam ustawia najmocniejszy nadmuch. I jeszcze nigdy, powtarzam NIGDY, nawet w czasie bardzo długiej jazdy nie zmienił sam na mniejszą prędkość.
jezyk69 napisał(a):Ustawiam na „Lo” dlatego cały czas wieje na maxa.
jezyk69 napisał(a):Taka to klima żyjąca własnym życiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości