Kills on Road & Street
ostania na nocym spotkaniu podjechaly w probki 2,5 V6
ale jeden to padlo jak niewiem,objechalem go moja 626GD 2,2
ale jeden to padlo jak niewiem,objechalem go moja 626GD 2,2

www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning
"MMT" Car Service, Tuning
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
ja mialem woczraj zaszczyt stanac na kresce z dwona civicami , jeden 3d , drugi 5d, oba o mocy 90km, i skonczylo sie tak ze dostaly baty od wloskiej zapierdalaczki
, nie mialy nic do powiedzenia
-
Pyton162
Wczoraj w koncu mialem szanse zmiezyc sie moja Madzią z Hondą civic kolegi. Ta honda ma ponoc katalogowo 130 km i do 100- 8 sekund...myslalem ze bedzie kiepsko- zwlaszcza ze honda jest jescze jakies 100 kg lzejsza. W krakowie kolo placu rybitwy jest taki fajny kawalek prostej – chyba wszyscy sie tak scigaja
. Kolega jechal z laska, ja z moim bratem ( w sumie to na masie ciala koles mial dodatkowe jeszcze 50 kilo przewagi.
Suma sumarum jak to moj brat powiedzial wyje$#lem go bez mydla
.
Mazda POWER! hehe
BTW Koledzy z Krakowa jak chceta to chetne poproboje sie z innynmi Madziami – moze byc fajna zabawa
moje GG 1803954
Suma sumarum jak to moj brat powiedzial wyje$#lem go bez mydla
Mazda POWER! hehe
BTW Koledzy z Krakowa jak chceta to chetne poproboje sie z innynmi Madziami – moze byc fajna zabawa
Nowy zoom zoom,stare uczucia 
- Od: 27 lut 2005, 12:11
- Auto: Mazda 3 sport 2.0
A ja dziś ze staru ruszałem z Honda Acrod 99 2.0 vtec ( 150 HP ) i musze przyznać że nie było łatwo choć teoretycznie ma ten sam silnik i nawet troszke większa mase to do setki fabrycznie mam 1 sek mniej i tak też to podobnie wygladalo przy sprincie . Do konca jedynki prawie tak samo i przy 2 zaczełem powoli lecz stanowczo odchodzic pozatym fajny dzwiek wydaje z siebie vtec po przekoczeniu pewnych obrotów 
- Od: 22 cze 2004, 15:59
- Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH
Dziś jeden gówniarz (nowym prezentem od tatusia 530d) (teren zabudowany ograniczenie do 40km/h), prawie "Killnął" moją 6cio letnią siostrę na moich oczach, stała na poboczu... Dzięki Bogu przeżyła, jest w szpitalu... on też przeżył bo policja przyjechała trochę za szybko... Proszę scigajmy się" z głową" z dala od ludzi którym możemy zrobic krzywdę...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 17 lut 2005, 12:06
- Auto: A6 C4 Avant 2.5TDI AEL
Citroen C5 x7 2.0HDI Exclusive Hydro
takiego to tylko 

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Właśnie przywiozłem ją ze szpitala, Ciągle słyszy się jedno zdanie " To cud" ... moja siostra nie odniosła żadnych poważnych obrażeń, złamań ani urazów... nie uderzył jej bezpośrednio tylko zaczepił, co nie zmienia faktu, że hamowac zaczął dobre 25 metrów dalej... Dziękować Bogu, że skończyło się na paru stłuczeniach i potfornym strachu... Nie chcę nawet myśleć jak mało brakowało... Nie chciałbym się nigdy znaleźć w podobnej sytuacji i Wam wszystkim też tego nie życzę...
3majcie się.
3majcie się.
- Od: 17 lut 2005, 12:06
- Auto: A6 C4 Avant 2.5TDI AEL
Citroen C5 x7 2.0HDI Exclusive Hydro
as... napisał(a):Swego czasu swoją cali w stylingu 2.0i lpg zniszczyłem w miare zdrową 323gtr
Buahaha....bardzo ciekawe co pan mówi, a co na to lekarze
To ta 323 GTR, nie mogła być zdrowa, lecz była raczej bardzo...bardzo chora

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
cos mi sie wydaje ze ten golff byl albo chory , albo kierwca beznadziejny , kolo mial takiego golfa i naprwade niezle to wymiata
-
Pyton162
farciarz napisał(a):as... napisał:
Swego czasu swoją cali w stylingu 2.0i lpg zniszczyłem w miare zdrową 323gtr
Buahaha....bardzo ciekawe co pan mówi, a co na to lekarze
To ta 323 GTR, nie mogła być zdrowa, lecz była raczej bardzo...bardzo chora
farciarz no co ty przecierz chłopak napisał wyraźnie " w stilingu 2.0i LPG " czyli to mogła być Cali 2.0 turbo 4x4 ale stylizowana na 2.0i LPG

- Od: 22 cze 2004, 15:59
- Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH
W rewelacyjnym stanie ten golf vr6 to on nie był ( tak na rzut oka), ale podczas 2 startów do 150km/h, nie sprostał madzi, a przecież to sie tylko liczy.
Ostatnio na drodze do Łęcznej napotkałem szybko zbliżającą się do mnie Calibre (2.0 16v), koleś zasuwał jak by mu żona rodziła ( nie wspomnę o wyprzedzaniu na podwójnej pod GÓRKĘ)
Mimo to podczepiłem się do Calibry (mało kiedy można zaszaleć z kimś na drodze, chyba wiąże sie to z Ceną BENZYNY) no ale miło było pozasuwać prawie 200km/h i to trochę dłużej.
Po tym jak przed łęczną skrecał w boczną drogę , pomachał ręką, podziękował światłami – naprawdę zachował się jak GOŚĆ,
Czytam dużo na tym forum jak to Calibry i ich użytkowwnicy to buraki a ich auta to stare rupiecie.
Jak widać nie wszyscy, na mnie zrobił kierowca i samochód wrażenie – więc pełen szacuneczek dla kolesia i dla jeszcze innych którzy przynajmniej mają ochote choć troszeczkę przyszaleć, a takich to na drogach ze świecą szukać.( Oczywiście wszystko w granicach bezpieczeństwa i wyobrażni)
Ostatnio na drodze do Łęcznej napotkałem szybko zbliżającą się do mnie Calibre (2.0 16v), koleś zasuwał jak by mu żona rodziła ( nie wspomnę o wyprzedzaniu na podwójnej pod GÓRKĘ)
Mimo to podczepiłem się do Calibry (mało kiedy można zaszaleć z kimś na drodze, chyba wiąże sie to z Ceną BENZYNY) no ale miło było pozasuwać prawie 200km/h i to trochę dłużej.
Po tym jak przed łęczną skrecał w boczną drogę , pomachał ręką, podziękował światłami – naprawdę zachował się jak GOŚĆ,
Czytam dużo na tym forum jak to Calibry i ich użytkowwnicy to buraki a ich auta to stare rupiecie.
Jak widać nie wszyscy, na mnie zrobił kierowca i samochód wrażenie – więc pełen szacuneczek dla kolesia i dla jeszcze innych którzy przynajmniej mają ochote choć troszeczkę przyszaleć, a takich to na drogach ze świecą szukać.( Oczywiście wszystko w granicach bezpieczeństwa i wyobrażni)
:) mx-3, 323F BA, M6 GG ASpec, Seat Ibiza
Wczoraj wracam z pracy z kolega patrze a na modlinskiej pojawila sie Calibra zielony metallic rejetsracja WL;) na klapie driftowy spoiler z neonowym swiatlem stop
, jakies nakladki i inne pierdoly i widoczna zjadajaca powoli rdza nadkola;) az chcialem zdjecie zrobic telefonem ale schowala sie za auta stojaca na srodkowym pasie.. mialem juz skrecac w lewo na tarchomin ale takiej okazji odpuscic nie moglem
wyminalem szybko stojace przede mna auto i zaczal sie poscig
az do nastepnych swiatel na ktorych obydwaj stalismy pierwsi na swiatlach.. kierownik Cali oczekujac ogladal sobie film na monitorze LCD ktory wypatzrylem w srodku
niestety pomimo wszystkich bajerow, wielkiego X-winga z neonem i DVD, Cali nie dala rady ani przez chwile
w bocznym lusterku widzialem tylko oddalajaca sie sylwetke i w sumie przy 100km/h, gdy bylo juz po wszystkim wrzucilem 5 bieg ,bo bez sensu dalej auto zylowac... jade tak ze 20 sekund na 5tce a tu Cali zaczyna mnie dochodzic, kierownik chyba nie chcial do konca odpuscic, jak juz byla na mojej wysokosci szybka redukcja na 3ke i tak przez kilka sekund jechalem obok niego, jak sie juz zrownal gaz w podloge i sajonara po raz kolejny
kolega w Cali chyba chcial kontynuowac poscig ale przy 160 mrygnalem mu awaryjnymi w podziekowaniu za chwile wrazen po nudnym dniu w pracy i pocisnalem dalej
aha i rzeby nie bylo ze 160 po miescie i wariat drogowy jestem to akurat ten odcinek modlisnkiej był pusty i mial 3 pasy 

niestety pomimo wszystkich bajerow, wielkiego X-winga z neonem i DVD, Cali nie dala rady ani przez chwile
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
kolega w Cali chyba chcial kontynuowac poscig ale przy 160 mrygnalem mu awaryjnymi w podziekowaniu za chwile wrazen po nudnym dniu w pracy i pocisnalem dalej
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a ja wczoraj pognilem miom biedym fiatem mazde 323 F BA 1.5 i 323c 1.5 , jak mi bylo milo, tylko na 1 do 5 tys sie mazda trzymala , ale potem u mnie zwitalo 7,5 tys i juz byl odjazd , potem 2 i juz byl pogrom mazdy, 3 i na budzie 140km .Musze jakies mocniejsze modele mazd wyszukac u mnie w miescie do lojenia, bo juz te Z5 to mnie nudza
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):Musze jakies mocniejsze modele mazd wyszukac u mnie w miescie do lojenia, bo juz te Z5 to mnie nudza
sprobuj z V6