Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
Sliczna i co najwzniejsze to silnik V6 od razu pojaiwa się pytanie co sie lepiej zwija Xedos V6 czy 323F V6 silniki takie same nie wiem tylko ile wazy 323 xedos chyba 1300kg na pewno na zlotach były testy
które auto lepiej sie zaprezentowało??
- Od: 14 gru 2005, 23:21
- Auto: Xedos 6 BMW E46 325i kombi
Bardzo ladna, w realu wyglada jeszcze lepiej
, a jak smiga
normalnie sie zakochalem
tylko drazni mnie jedno a mianowicie chodzi o kolor deski rozdzielczej
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

tylko drazni mnie jedno a mianowicie chodzi o kolor deski rozdzielczej
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
witam bardzo ładna mazda no i ten silniczek mniam zupełnie tak jak mój ale najbardziej zazdroszczę ci tej dokładki pod przedni zderzak pól roku już takiej szukamaq co do zbiornika paliwa to zbiornik ma 55 litrów a rezerwa zapala się jak zostaje jeszcze w zbiorniku 8 litrów paliwa pozdrawiam
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
dzieki:)
u mnie z ta rezerwa jest roznie... zaraz jak zacznie mrygac to wlewam 40-41litrow:)
co do podkladki... w zime robi jako plug na parkingu;)
& marcinkosky kiedys bedziemy musieli stanac razem na 400 albo i wiecej metrow:)
pozdrawiam
u mnie z ta rezerwa jest roznie... zaraz jak zacznie mrygac to wlewam 40-41litrow:)
co do podkladki... w zime robi jako plug na parkingu;)
& marcinkosky kiedys bedziemy musieli stanac razem na 400 albo i wiecej metrow:)
pozdrawiam
kilka nowych fotek na 1 stronie, nie sa rewelacyjnej jakosci bo chyba 2 raz bawilem sie nowym aparatem i wyszlo jak wyszlo:(
fajniutka ta mazda
- Od: 14 gru 2005, 23:21
- Auto: Xedos 6 BMW E46 325i kombi
Fajny kolor – fajny silnik, zadbane wnętrze 
aluramki do zegarów zamówione
może znajda się chętni na zegary indiglo do 323F BA info tu:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=23171
może znajda się chętni na zegary indiglo do 323F BA info tu:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=23171
Adaś napisał(a):aluramki do zegarów zamówione
..i zamontowane
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

OsMax napisał(a):idac ze tam sa ale na zywo pewnie wygladaja duzo lepiej niz na fotce
o wiele lepiej
OsMax napisał(a):Zeby sie dobrac do licznikow trzeba wszystko tak rozbebeszyc jak to widac na fotkach
tak ale nie ma z tym duzo roboty mi zdjecie tego zajelo 15minut, a calosc operacji godzine z czyszczeniem calego syfu znajdujacego sie pod plastikami, ogladaniem wszytskeigo i odkurzaniem samochodu:)
tak wlasciwie to wydaje mi sie ze da sie zdjac sama deske rozdzielcza – jest na zatrzaski – trzyma tylko jedna srubka pod regulacja oswietlenia zegarow
Witam mam pytanie gdzie można dostać takie dodatki jak na powyższych fotkach chodzi mi o przednie i tylne chlapacze lotke i ogólnie wszystko co mozna dostać do f-ki z 97r.Chciałbym coś podobnego zrobić przy mojej mazdeczce ale niestety nic takiego nieznalazłem. Dzięki za wszystkie odpowiedzi . Pozdrawiam
- Od: 1 maja 2006, 00:43
- Auto: mazda 323 f 1.5 16v rok 1997