Czateria... 2021
RX nie miałem okazji nigdy jechać czy siedzieć w nim ale MX5 jest rzeczywiście niski i twardy ale frajda z jazdy jest duża. Po czwartkowej wizycie u neurochirurga diagnoza nie jest optymistyczna ale walczę, fizio plus codzienna gimnastyka, w środę mam kolejna u siebie i zobaczymy ale sportowe samochody to już chyba nie dla mnie 
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Z tym nie mam problemu, z chęcią bym wrzucił pare kg ale zobaczymy na ile da radę odsunąć/przeciągnąć w czasie zabieg lub móc normalnie funkcjonować bez konieczności grzebania w kręgosłupie. Pocieszające jest że lekarz był zaskoczony po tym co widzi na skanie i jak mnie widzi przed sobą bo powiedział że powinienem być w dużo gorszym stanie i do tego jeszcze na przeciwbólowych ale i tak widzi jedną drogę.brii napisał(a):MX-5 świetnie mobilizuje do rehabilitacji/odchudzania![]()
Nie ma co patrzeć wstecz co można było robić ale co można zrobić by się poprawiło
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
motomike6 napisał(a):Nie ma co patrzeć wstecz co można było robić ale co można zrobić by się poprawiło

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Dobra wracając do tematu samochodów to przez obecna sytuację gdzie żona jest zmuszona prowadzić samochód na dłuższych trasach a że padło na EV pierwszy raz w życiu słyszę z jej ust że podoba się jej jazda samochodem i to nawet na autostradach gdzie zawsze miała strach bo prędkość czy ciężarówki i unikała jak mogła na naszych wyjazdach 

Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Najgorzej spróbować i trochę pojeździć 
I wcale nie chodzi o ilość ale o jakość dostarczania tego momentu

Trusted computing – Yes or No?
Coś w tym jestDominator napisał(a):Bo ten samochód ma w UJ momentu i fajnie jej się e tym jeździ;) będzie marudzić już na spalinowe
Potwierdzam w imieniu małżonkibrii napisał(a):Najgorzej spróbować i trochę pojeździć
A jak by ktoś pytał czy dużo wchodzi do Y to tak u nas po cygańsku, wszystko weszło pod roletę, można by jeszcze trochę wcisnąć

Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Dziecko też tam wozisz?
Ja też zawsze jestem w szoku ile w aucie się mieści rzeczy. Ostatnio moi rodzice pilnowali domu jak wyjezezdałem, nie mogli uwierzyć, że tyle weszło do bagażnika.
BTW – do Grecji pojechałem jednak bez boksa, przepakowałem się u teściów i też się zmieściłem, a sam SUP mi zajął 1/3 bagażnika
Ja też zawsze jestem w szoku ile w aucie się mieści rzeczy. Ostatnio moi rodzice pilnowali domu jak wyjezezdałem, nie mogli uwierzyć, że tyle weszło do bagażnika.
BTW – do Grecji pojechałem jednak bez boksa, przepakowałem się u teściów i też się zmieściłem, a sam SUP mi zajął 1/3 bagażnika
Zawsze powtarzam ze wszystkie torebki, graty można zapakować do walizki ale i tak szczególnie dzieciaki na powrocie maja tego dużo i średnio chętne by pozbyć się tego z pola widzenianemi napisał(a):Dziecko też tam wozisz?
Ja też zawsze jestem w szoku ile w aucie się mieści rzeczy. Ostatnio moi rodzice pilnowali domu jak wróciłem, nie mogli uwierzyć, że tyle weszło do bagażnika.
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Miałem właśnie pytaćloockas napisał(a):Ile koron?
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH